Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

PiataAuto.md devine GT.md! Avem nevoie de părerea ta!

20 Ianuarie 2017 - 08:47
Ilie Toma
PiataAuto.md devine GT.md! Avem nevoie de părerea ta!
A venit momentul unei mari decizii pentru ceea ce înseamnă PiataAuto.md, însă vrem să definităm această decizie doar după ce ne consultăm cu Dvs., publicul nostru! Deci, avem nevoie de părerea ta, dragă cititorule, pe care te rugăm să ne-o dai în comentariile acestui articol!

PiataAuto.md a cunoscut prima lumină digitală a zilei încă în anul 2004, pe tărâmurile domeniului .COM, apoi din 2006 a migrat spre .MD. Cei care ne cunosc din acei ani, ştiu că totul a pornit de la un site de anunţuri auto, iar numele nostru reprezenta foarte bine acel concept iniţial de a forma o adevărată piaţă auto online, într-o perioadă în care vânzătorii de maşini încă mai erau sceptici la ideea de a plasa un anunţ auto în mediul online. În acelaşi timp, numele PiataAuto.md reprezintă şi ideea de piaţă auto la nivel naţional, de lume auto, rezonând bine cu sloganul nostru de a fi „site-ul lumii auto din Moldova”.

Totuşi, încă de la sfârşitul anului 2006 încoace am simţit că putem fi mai mult decât un simplu site de anunţuri auto şi de atunci a început crearea primului conţinut editorial propriu, creat cu tot mai multă pasiune pentru maşini pentru condus, cu o predilecţie tot mai mare de calitate.

La 10 ani distanţă, îndrăznim să spunem că am reuşit să coagulăm un produs cu totul special în presa auto autohtonă şi cea regională, o adevărată revistă auto online, care să înglobeze toate beneficiile unei platforme web moderne, dar în acelaşi timp să păstreze calitatea şi plăcerea savurării textuale şi vizuale a subiectelor motorizate, asemeni unei reviste lucioase pe hârtie. Am fost şi primii care am implementat un concept unic de formatare a ştirilor, articolelor şi testelor noastre drive online, astfel încât la accesarea de pe desktop şi tabletă textul în coloane, aplicat pe fundalul unor imagini siropoase, permite obţinerea unei experienţe unice de savurare a subiectelor auto. Or, părerea noastră a fost că maşinile trebuiesc nu doar citite uscat, ci şi savurate cu ochiul. Tot în această perioadă PiataAuto.md a devenit generatoarea unor idei absolut unice în lumea auto, care vizau road-trip-uri captivante, dar şi adevărate expediţii de lungă distanţă, printre cele mai frumoase drumuri şi peisaje ale lumii noastre, sau printre cele mai provocatoare condiţii. Zeci şi sute de mii de kilometri au fost traversaţi la volanul unor maşini superbe în expediţiile noastre, iar toate aceste experienţe înălţătoare le-am împărtăşit întotdeauna cu plăcere şi cu regularitate cu Dvs.! Am devenit cumva asociaţi cu spiritul de aventură motorizată, cu spiritul de călători aventurieri la bordul unor maşini savuroase! În acelaşi timp, testele noastre drive au cuprins maşini absolut superbe, ce ne-au livrat experienţe exaltante nouă, dar şi celor care au savurat acele poveşti extraordinare. Chiar acum două zile aveam o întâlnire plăcută cu un vizitator fidel al site-ului nostru încă de la începuturile noastre, de la care am avut onoarea să aflăm că ne urmăreşte cu cea mai mare admiraţie şi nu ratează nici un test drive, nici o expediţie, nici un articol special al site-ului şi tocmai pentru aceste produse de o calitate excepţională, făcute cu pasiune şi profesionalism, ne admiră. Ne simţeam profund onoraţi, ca de fiecare dată când contactăm direct, prin telefon sau prin nenumărate mesaje cu asemenea cititori fideli, pentru că anume atunci ne reconfirmăm de fiecare dată că munca specială pe care o facem este apreciată la fel de special precum ne-am putea dori! Şi acum, când ne-am pomenit sinonimi cu pasiunea pentru maşini şi pentru condus, când am devenit sinonimi cu calitatea şi cu spiritul pentru aventuri motorizate, care ar fi următoarea noastră mişcare logică?

GT.md! De ce GT?

Toate aceste calităţi – spiritul de aventură motorizată, pasiunea pentru maşini şi pentru condus, călătoriile savuroase de distanţe lungi, au un nume în lumea auto – GT – descris de obicei drept Grand Turismo, Grand Tourer, Grand Touring sau cu orice altă terminaţie vă doriţi, dar toate înseamnă de fapt acelaşi lucru: călătorii grandioase, cu pasiune, viteză şi confort.

Cumva aceste noţiuni sunt legate între ele – pentru ca o călătorie lungă să fie plăcută, trebuie să ai parte de confort, şi e absolut preferabil ca maşina să fie şi puternică şi plăcută în condus, iar toate astea au făcut aproape toţi producătorii de automobile din lume să-şi boteze cele mai bune şi mai pasionale maşini fie cu numele GT, fie cu un atribut GT lângă numele primar! Da, GT e un nume universal pentru lumea auto, însă regula nescrisă spune că el se aplică doar pentru ce e mai bun, mai savuros şi mai perfect! Amintiţi-vă câte maşini există sau au existat în lumea auto, în taberele a tot soiul de producători, numele cărora conţine GT, sau un derivat de la GT: Ford GT, Ford Mustang GT, Alfa Romeo GT, Bentley Continental GT, Mercedes-AMG GT, Toyota GT86, Lancia Aurelia GT, Maserati GranTurismo, Porsche Carrera GT şi ediţiile GTS ale nenumăratelor sale modele, Audi Coupe GT, Aston Martin DB9 GT, Aston Martin Vantage GT, BMW Seria 5 GT, BMW Seria 3 GT, M3 GT, M3 GTS, Nissan GTR, Toyota 2000 GT, Nissan Skyline 2000 GT, Toyota Corolla AE86 GT Apex, Dodge Challenger GT, Opel GT, Ferrari 250 GT (Coupe, Berlinetta, Cabriolet 2+2 şi alte câteva variaţii), 330 GT, Dino 206 GT, 365 GT/GTS, 400 GT, 456 GT, 599 GTO, 250 GTO, Pontiac GTO, Honda NSX-GT, Jaguar XKR-S GT, Venom GT, Kia cee’d GT, Mitsubishi GTO, Mitsubishi 3000 GT, Peugeot 308 GT, Renault Megane GT, Subaru Impreza GT, şi până şi renumitul Volkswagen Golf GTI îşi trage numele tot de la GT, unde se mai adăugase un I de la motor cu injecţie! Iar la această listă uriaşă se mai adaugă sute de maşini GT cu alte nume. Şi chiar şi zeci de concepte superbe ale lumii auto au primit numele GT, concepte precum GT by Citroen sau Bugatti Vision Gran Turismo, ultimul regăsindu-şi o transpunere digitală şi în jocul video Gran Turismo! Într-un cuvânt, tot ce e mai bun în lumea auto înseamnă GT, de mult timp încoace! Iar pe noi ne bate gândul de mult timp încoace să trecem la acest nou nume, să redenumim PiataAuto.md în GT.md! Avem numele GT.md cumpărat de ceva vreme bună, dar tot ezitam să facem marele pas, pentru că aşa e când faci un pas atât de important pentru un produs în care ai depus atâta suflet: te gândeşti de zece ori, dacă e bine sau nu, dacă va place tuturor sau nu. Şi tocmai aici avem nevoie de părerea ta, dragă cititor: ce crezi tu despre redenumirea PiataAuto.md în GT.md? Este GT.md un nume bun, plăcut şi reprezentativ pentru ceea cu ce asociezi tu conţintul nostru? Îţi va plăcea să ştii că de azi înainte eşti un cititor fidel GT.md? Îţi va fi plăcut să spui şi altora despre ceea ce ai citit plăcut într-o anumită zi pe GT.md? Spune-ne ce crezi despre asta, sugerează-ne orice crezi tu, pentru că în acest moment tu ne vei ajuta să luăm marea decizie! Pentru că tu eşti cu adevărat important pentru noi, şi datorită ţie am ajuns să creştem până aici, şi tot alături de tine vrem să privim încrezători în viitor!

Aşa cum cândva VoxTel a fost redenumit în Orange în Moldova, aşa cum în lume nimeni nu mai ţine minte că Google a avut un alt nume la început (BackRub), aşa cum Goldstar a devenit LG, aşa cum Datsun a devenit în SUA Nissan, cum un nume imposibil de pronunţat precum Tokyo Tsushin Kogyo a devenit SONY, credem că suntem la un moment când PiataAuto.md merită să devină GT.md şi credem că GT.md va fi un nume care va reprezenta bine şi complet întreaga noastră esenţă. Dar părerea noastră nu poate fi completă decât cu contribuţia cititorilor noştri, iar marea trecere poate fi făcută doar după ce îţi aflăm şi părerea ta! Şi chiar îi rugăm mult şi pe vizitatorii care nu obişnuiesc să comenteze prea mult pe web să o facă aici, la această ştire, şi să ne spună ce cred despre acest pas

important! Scrieţi-ne măcar un „+1” sau un „-1”, un „Pro” sau „Contra”, ca să vă ştim părerea!

Iar după aşteptata redenumire, care îşi aşteaptă aprobarea sau dezaprobarea din partea cititorilor şi schimbarea tehnică, vor urma şi o serie de schimbări şi îmbunătăţiri pe site, iar printre ele o împrospătare de design, o reorganizare a meniului cu excluderi şi noi apariţii, o îmbunătăţire a comodităţii de utilizare şi de percepţie vizuală a informaţiilor şi multe alte schimbări, despre care de asemenea ne vom consulta cu cititorii noştri!

Deci, aşteptăm cu nerăbare părerea ta în comentarii!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter