Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noile Subaru WRX și WRX STI facelift!

6 Ianuarie 2017 - 11:56
Denis Godorozea
Premieră: Noile Subaru WRX și WRX STI facelift!
Standul Subaru la Salonul Auto de la Detroit va avea două noutăți pentru iubitorii de performanță – modelele îmbunătățite WRX și WRX STI!

Sedan-urile de performanță au primit multiple îmbunătățiri, care au sporit performanțele și confortul. Suspensia revizuită acum oferă o direcție mai precisă, dar și un confort sporit.

Sistemul de frânare, direcția asistată electric, transmisia manuală în 6 trepte și ambreiajul, de asemenea, au fost revizuite pentru ambele modele.

Cele din urmă primesc materiale mai calitative la interior, suporturi pentru păhare în cotiera banchetei spate, o izolare fonică mai bună, sisteme de siguranță îmbunătățite, precum EyeSight, un display mai mare amplasat în partea de sus a consolei centrale de 5.9 inch (4.3 inch anterior) și un display mai mare a sistemului multimedia de 7.0 inch (6.2 inch anterior).

Modelul Subaru WRX primește și un pachet de performanță opțional Performance Package, care vine cu scaune Recaro cu reglaje electrice în 8 direcții, plăcuțe de frână Jurid și eliminarea trapei pentru reducerea greutății. Noul Subaru WRX dispune și de jante de 18 inch cu un design nou și de o bară de protecție revizuită, cu incizii mai mari și un calandru mai îngust. Modelul WRX va fi oferit cu același benzinar turboaspirat de 2.0 litri și 272 CP.

La rândul său modelul Subaru WRX STI vine cu același propulsor turboaspirat de 2.5 litri, care dezvoltă 309 CP, în timp ce bara de protecție față, la fel este modificată, sistemul de frânare are acum etriere mai performante Brembo și discuri de frână mai mari, iar pentru prima dată în istoria modelului sunt instalate jantele de 19 inch (cauciucuri de 245/35R19).

Sistemul tracțiunii integrale DCCD AWD, de asemenea, a fost revizuit, primind control electronic al diferențialului central.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter