Shelby Super Snake celebrează 50 de ani cu o versiune de 760 CP! (Video)
20 Ianuarie 2017, 10:10
Deşi a apărut noul Ford Mustang facelift, cei de la Shelby American celebrează 50 de ani de la apariţia primului Super Snake bazat pe Ford Mustang din 1967, cu un nou model aniversar, care este creat pe baza actualei generaţii de până la facelift. Acest fapt va bucura fanii, care nu au fost satisfăcuţi cum le-a ieşit facelift-ul celor de la Ford.
Creat pe baza modelului Ford Mustang GT, noul Shelby Super Snake 50th Anniversary vine cu aspect agresiv, accentuat de noul calandru, spoilere faţă/spate, praguri aerodinamice,
difuzor spate, capotă modificată cu incizii de aer, o inserţie între blocurile optice spate cu inscripţia “SHELBY”, logouri aniversare şi jante forjate de 20 de inch “încălţate” în cauciucuri Michelin Pilot Super Sport.
La interior apar scaune sport căptuşite în piele Katzkin şi ceasuri de bord cu informaţii suplimentare. Nu lipsesc nici logourile aniversare, care se regăsesc până şi pe covoraşe.
Cel mai important ingredient se ascunde sub capotă. Imensul V8 de 5.0 litri primeşte un compresor mecanic, care în dependenţă de
versiune ridică puterea până la 680 CP sau la peste 760 CP (ultima doar cu transmisia automată)! Cea mai rapidă
versiune poate accelera de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în 3.5 secunde şi trece o pătrime de milă (402 km) în doar 10.9 secunde!
Pentru a ţine în frâu „Super Şarpele”, acesta este dotat cu o suspensie sport şi sistem de frânare performant de la Willwood. Opţional este oferită şi o cuşcă de protecţie, care se instalează în locul banchetei spate.
Doar 500 de exemplare Shelby Super Snake 50th Anniversary vor fi disponibile, la un preţ care va începe de la 69,995 de dolari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,404
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!