Automobilele continuă să „aterizeze” direct în parcarea unui atelier de reparaţii auto! (Video)
6 Februarie 2017, 13:21
Un automobil, KIA Optima, a „aterizat” direct în parcarea a unui atelier de reparaţii auto, iar camera video a înregistrat momentul teribilului accident! Deşi pare incredibil, în ultimii 9 ani au avut loc un total de 8 accidente similare în acelaşi loc! Problema se
ascunde în ieşirea de pe autostrada 376 de lângă Pittsburgh, Pennsylvania, SUA şi amplasarea atelierului direct lângă acesta.

Ieşirea nu este amenajată corespunzător (lipseşte parapetul sau
este astupat), iar curba prea bruscă ia prin surprindere conducătorii, care nu reuşesc să scadă viteza şi nu virează suficient de mult, fiind propulsaţi în aer de o trambulină improvizată de un morman de pământ direct în parcarea atelierului!
Conform proprietarului, în ciuda instalării a mai multor semne de atenţionare, accidentele continuă să aibă loc, iar semnele sunt distruse de
către automobile. Se pare că autorităţile ar trebui să implementeze soluţii mai sigure, pentru a evita repetarea acestor accidente.
Din fericire pe urma acestui accident nimeni nu a avut de suferit, nici măcar conducătorul, deşi airbag-urile nu s-au activat, fiind salvat doar pentru faptul că s-a securizat cu centura de siguranţă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,960
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!