Moldova: Noul serviciu „InfoTrafic” va atenţiona şoferii despre ambuteiaje (Video)
22 Februarie 2017, 12:37
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, a lansat astăzi, 22 februarie, noul serviciu ”InfoTrafic”, prin intermediul căruia începând cu ziua de mâine, 23 februarie 2017, conducătorii auto vor fi informaţi despre eventuale ambuteiaje create pe drumurile locale şi naţionale din ţară.

Astfel, conducătorii auto vor fi informați de INP, în timp cât mai restrâns, despre eventuale ambuteiaje și rute de ocolire ale acestora, prin intermediul diferitor surse mass-media: canale TV și radio, inclusiv pagini web de știri, dar şi prin
intermediul reţelei de socializare Facebook, pe pagina oficială al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

De gestionarea acestui serviciu este responsabil Centrul de Monitorizare a Traficului al INP, care a fost creat recent, cu scopul monitorizării traficului și informării conducătorilor auto despre eventuale obstacole în trafic.

În cadrul serviciului „InfoTrafic”, Centrul de Monitorizare a Traficului acumulează informația parvenită de la
dispeceratele subdiviziunilor de poliție, operatorii firmelor de taxi, organele administrației publice, camerele de luat vederi amplasate în oraș, dar şi din partea cetăţenilor, care este ulterior verificată, prelucrată și făcută publică, într-un timp cât mai redus.

Mai multe informaţii puteţi afla din conferinţa de presă dedicată serviciului „InfoTrafic”, pe care o puteţi vedea în video de mai jos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,709
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!