Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel lansează programul de personalizare Opel Exclusive!

21 Februarie 2017 - 17:20
Denis Godorozea
Opel lansează programul de personalizare Opel Exclusive!
La Salonul Auto de la Geneva cei de la Opel vor avea o adevărată armată de premiere, printre care noile modele Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer, dar şi SUV-ul compact Crossland X. Totodată, producătorul german va lansa la Geneva şi noul program Opel Exclusive, care va oferi clienţilor opţiuni de personalizare nemărginite pentru propriului automobil. Spre exemplu, clienţii nu vor mai fi limitaţi în alegerea culorilor, Opel Exclusive oferind posibilitatea de a alege orice culoare posibilă! Clienţii vor putea alege culoarea maşinii după bunul lor plac. Fie că vreţi ca maşina să fie vopsită în culoarea cravatei preferate, fie în culoarea ochilor iubitei – echipa Opel Exclusive va transforma orice moft în realitate! Ei bine, cu asemenea servicii Opel intră în teritoriul celor de la Rolls-Royce!

Mai mult decât atât, va putea fi ales unul dintre cele trei finisaje ale vopselii – vopsea în trei straturi, vopsea metalizată sau vopsea perlată.

Clienţii Opel Exclusive vor putea alege şi o gamă largă de combinaţii la interior, inclusiv pile de diverse culori, elemente decorative la interior şi exterior, dar şi diferite tipuri de jante. Clienţii vor avea o idee clară cum va arata automobilul în final, datorită imaginilor în 4K, create cu utilizarea tehnologiei 3D, dar şi experienţei realităţii augmentate, pe care o vor oferi cei de la Opel Exclusive.

Un exemplu unor astfel de imagini în 4K, pe care le vor primi clienţii, îl puteţi vedea pe aceste poze, unde este reprezentat un exemplar Insignia Grand Sport, vopsit în nuanţa exclusivistă „Glory Red”.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter