TECHART modifică noile Porsche 718 Boxster şi 718 Cayman
23 Februarie 2017, 09:49
Pentru Salonul Auto de la Geneva atelierul german TECHART a pregătit mai multe surprize iubitorilor de modele Porsche modificate. Totodată, va fi celebrată aniversarea a 30 de ani de
existenţă a tunerului german, care a început activitatea în 1987! Printre surprizele pregătite se numără şi noua Panamera! Până la dezvăluirea acesteia, cei de la TECHART ne
demonstrează programul de tuning pentru noile Porsche 718 Boxster şi 718 Cayman. Deşi anterior am putut vedea programul de tuning pentru 718 Boxster, acum ne este prezentat şi 718 Cayman modificat, care arată şi mai agresiv!
La exterior ambele modele primesc un kit aerodinamic, care include spoiler frontal, o inserţie pentru prizele de aer laterale din spatele uşilor, ataşament pentru difuzorul spate, dar şi eleroane
spate. Dacă 718 Boxster dispune de un eleron extrem de discret, atunci 718 Cayman vine cu un eleron imens, similar modelului Cayman GT4. La finisarea tabloului vine suspensia sport
care coboară garda la sol cu 30 mm, dar şi jantele TECHART Formula IV de 21 de inch. Toate aceste elemente laconice şi bine desenate conferă modelelor Porsche un aspect incredibil de frumos! Un adevărat exemplu, cum ar trebui să arate tuning-ul pe un model Porsche!
Cei de la TECHART au oferit şi mai multe informaţii despre modificările substratului tehnic. Astfel, cele mai dinamice modele 718 Boxster S şi 718 Cayman S, dotate cu noua unitate turboaspirată în 4 cilindri de 3.5 litri, primesc o resoftare a blocului de control, ceea ce sporeşte puterea de la 350 la 400 CP, iar cuplul maxim de la 420 la 480 Nm!
Datorită acestei modificări, acceleraţia de la 0 la 100 km/h este redusă de la 4.2 la 3.9 secunde, astfel modelele pot accelera la fel de rapid precum versiunea de producţie 911 Carrera S! De la 0 la 160 km/h acestea accelerează în 8.8 secunde (-0.4 sec.), în timp ce de la 0 la 200 km/h timpul acceleraţiei este redus cu 0.5 secunde la 14.2 secunde! La rândul său viteza maximă creşte de la 285 la 296 km/h!
Surplusul de putere însă este disponibil doar la activarea regimurilor Sport sau Sport Plus. În regim normal de condus propulsorul oferă puterea cu care maşinile vin din uzină. Pentru a spori sonoritatea propulsorului, este oferit sistemul de evacuare „Race”, cu clapetă, care dezlănţuie adevăratul sunet al propulsorului boxer atunci când este deschisă.
Interiorul modelelor este condimentat de elemente realizate din fibră de carbon, volan sport cu padele pentru schimbarea treptelor şi Alcantara.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,112
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!