Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Bavarezii testează viitoarea generație BMW X3 în condiții de iarnă (Video)

6 Martie 2017 - 08:30
Denis Godorozea
Bavarezii testează viitoarea generație BMW X3 în condiții de iarnă (Video)
La sfârșitul lui noiembrie anul trecut am publicat primele imagini cu prototipurile de teste ale viitoarei generații BMW X3 (G01). Iată că acum, bavarezii ne dezvăluie oficial aceste prototipuri, care sunt testate intens la nordul Suediei, în regiunea orașului Arjeplog, localizat în Laponia, la 56 km de Cercul Polar. În imagini și video apar modelele de pre-producție, care dispun deja de elemente de iluminare de producție și vin cu mai puțin camuflaj, dezgolind mai mult formele viitorului SAV bavarez, care ne demonstrează un design evoluat și un calandru imens.

Condițiile de iarnă, unde temperaturile cad sub -20 de grade Celsius, oferă posibilitatea de a testa și a ajusta sistemul de stabilitate Dynamic Stability Control (DSC) și sistemul de control al tracțiunii Dynamic Traction Control (DTC).

Mai mult decât atât, inginerii se focusează asupra comportamentului mașinii, care trebuie să ofere plăcerea de condus tipică modelelor bavareze. Lacurile înghețate, oferă bavarezilor un teren de teste imens, unde aceștia testează și compară între ele diferite soluții pentru suspensie, direcție și tracțiunea integrală xDrive, pentru a alege cea mai bună soluție sau setare.

Cea de-a treia generație BMW X3 va fi construită pe platforma CLAR, care va sta la baza tuturor modelelor bavareze, începând cu Seria 3 și până la Seria 7.

Viitorul X3 va fi oferit în motorizări diesel și pe benzină, inclusiv în versiunile dinamice M40i și X3 M, în timp ce către anul 2020 va apărea și versiunea pur electrică a acestuia!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter