Confirmat – viitorul Porsche Cayenne Turbo S va fi un hibrid de aproape 700 CP!
15 Martie 2017, 10:23
Noua, cea de-a treia generaţie Porsche Cayenne va debuta abia peste un an, în 2018, iar şeful Porsche, Olivier Blume, deja a şi confirmat că apogeul gamei va fi un hibrid!

Precum şi în cazul noii Panamera, care în locul versiunii de performanţă Turbo S, a primit o versiune hibridă numită Panamera Turbo S E-Hybrid şi viitorul Cayenne va aplica aceeaşi strategie – modelul de top va fi un hibrid!
Astfel, acesta nu va fi un „simplu” Cayenne Turbo S, dar hibridul Cayenne Turbo S E-Hybrid, care va împrumuta tehnologia hibridă de la noua Panamera Turbo S E-Hybrid! Se aşteaptă că propulsia hibridă va fi identică. În rezultat, viitorul Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid va fi echipat cu propulsorul pe benzină de 4.0 litri V8 Twin Turbo (550 CP şi 770 Nm) şi cu un motor electric (136 CP şi 400 Nm),
pentru o putere cumulată de 680 CP şi 850 Nm! Cea mai dinamică versiune din gama viitoarei generaţii Cayenne va accelera de la 0 la 100 km/h în sub 4 secunde (intuim o cifră de 3.5-3.6 secunde) şi va putea conduce în regim pur electric pe o distanţă de până la 50 km.

Astfel cei de la Porsche doresc să promoveze ideea electrificării prin modele de top hibride. Reamintim că în viitor versiuni hibride vor primi şi modelele 911, 718 Boxster şi 718 Cayman, iar SUV-ul Macan va primi versiune pur electrică.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via Motoring.com.au
0
2,127
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!