Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

EXCLUSIV: doi moldoveni cuceresc ţinuturile înzăpezite ale României cu un BMW X6 şi reuşesc să-i impresioneze pe bavarezi cu filmul rezultat!

16 Martie 2017 - 10:00
Ilie Toma
EXCLUSIV: doi moldoveni cuceresc ţinuturile înzăpezite ale României cu un BMW X6 şi reuşesc să-i impresioneze pe bavarezi cu filmul rezultat!
Stanislav Cociorva şi Ecaterina Cernei sunt un cuplu creativ din Republica Moldova, creaţiile lor fiind semnate drept „neat.graphics”, iar în reţelele sociale aceştia sunt cunoscuţi drept Stanly şi Katya. Pe Stanly noi, cei de la PiataAuto.md, îl cunoaştem de vreo jumătate de an tot datorită pasiunii comune pentru aventuri, călătorii şi creaţii de calitate.

În această iarnă, cei doi au efectuat o călătorie în România, nimerind într-o perioadă în care zăpezile erau de peste 50 cm, iar temperaturile de -20 grade şi mai jos! Cei de la BMW Romania le-au oferit acestora un BMW X6 M50d xDrive, iar moldovenii a reuşit să cucerească condiţiile extreme ale munţilor României şi să filmeze un video excepţional, pe care l-au întitulat „Frozen Romania” – România îngheţată, film pe care vă invităm să-l vedeţi mai jos!

Stanly şi Katya au făcut prima filmare aeriană a unor regiuni din România în vara anului trecut, şi, având această experienţă, au decis să meargă mai departe, în condiţii şi mai dificile, în mijlocul unei ierni pline de zăpadă, ajungând pe drumuri la altitudine de peste 2,000 m. Prin aceste drumuri s-au numărat şi renumitul „Transfăgărăşan”, pe care Jeremy Clarkson îl numise drept „cel mai frumos drum din lume”, acesta fiind complet acoperit de zăpadă în perioada iernii. În film sunt prezente şi castele îndepărtate ale României, inclusiv castelul lui Dracula.

Cea mai mare provocare a fost să se înainteze în asemenea condiţii, după cum spune Stanly, pentru că drumurile erau acoperite de zăpadă şi gheaţă, iar BMW X6 a fost nu doar un protagonist epic în acest film, ci şi o unealtă care a reuşit să-i ducă pe cei doi artişti către culmile îngheţate ale României pentru a crea acest film.

Iar filmul i-a impresionat excepţional de tare iniţial pe cei de la BMW România, apoi şi pe bavarezii de la BMW, care au decis să comunice realizarea acestuia la nivel internaţional. Astfel, după ce aţi citit această ştire astăzi aici, să nu vă miraţi dacă o veţi vedea şi în engleză pe o mulţime de site-uri internaţionale. Nouă ne rămânem să le zicem celor doi conaţionali un sincer „bravo!” şi deja l-am invitat pe Stanly să se alăture nouă într-o expediţie următoare!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter