GENEVA 2017 LIVE: Noua Honda Civic Type R debutează cu 320 CP! (Video)
8 Martie 2017, 00:58
Cei de la Honda au dezvăluit noua generație Honda Civic Type R, care vine cu un design mai agresiv și mai multă putere. Inspirat din Civic Type R Prototype, noul Civic Type R vine cu
același kit aerodinamic agresiv, aceleași jante de 20 de inch și același sistem de evacuare amplasat pe mijloc cu trei finale imense.
Caroseria este cu 38% mai rigidă decât cea a predecesorului, la fel mai rigidă este și suspensia adaptivă, cea din față fiind ajustată pentru a „digera” puterea crescută.
Sub capotă se ascunde același benzinar de 2.0 litri VTEC TURBO, care a fost revizuit și acum livrează 320 CP (+10 CP), cuplul maxim rămânând același - 400 Nm. Propulsorul este cuplat la transmisia manuală în 6 trepte.
Regimurilor de condus „Sport” și „+R” se alătură noul regim „Comfort”. Un raport de transmisie mai mic, precum și un nou volant cu 25% mai ușor, îmbunătățesc accelerația. Capota realizată din aluminiu a redus greutatea cu 16 kg, față de generația precedentă.
Sperăm că micile ajustări ici-colo, prin care a trecut modelul Honda Civic Type R îl vor ajută să redevină cel mai rapid automobil cu tracțiune față de pe Nurbiurgring Nordschleife.
PiataAuto.mdPiataAuto.md, LIVE dinGeneva
0
2,639
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!