Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2017: Noul Volkswagen Sedric – vehicul autonom fără volan și pedale! (Video)

9 Martie 2017 - 16:05
Denis Godorozea
GENEVA 2017: Noul Volkswagen Sedric – vehicul autonom fără volan și pedale! (Video)
Vă mai aduceți aminte de Matreshka, vehiculul autonom al rușilor, care nu are nici volan nici pedale? Uite că cei de la Volkswagen au adus la Geneva un concept similar numit Sedric.

Precum și Matreshka, noul Volkswagen Sedric nu dispune de organe de control, fiind un vehicul autonom de nivelul 5 – cel mai înalt nivel. Astfel, acesta poate conduce în regim autonom în orice situație. Sedric recunoaște proprietarul la deschiderea portierelor și poate conversa cu acesta precum un asistent personal, despre destinație, trafic, etc.

Sedric este un vehicul pur electric, care schimbă percepția despre mobilitatea viitorului. Acesta va putea veni la locul destinației la ora cuvenită pentru a prelua proprietarul, ca mai apoi să-l transporte la destinația dorită comod și în siguranță. În timpul călătoriei pasagerii (până la 4 persoane) se pot relaxa sau distra prin intermediul unui display OLED amplasat direct pe parbriz pentru a crea inclusiv și efecte de realitate augmentată.

Se pare că în viitor unele automobilele autonome vor arăta ca niște cutii, deși Sedric aduce aminte și de un cățeluș dolofan și prietenos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter