Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jack Daniel’s şi Indian Motorcycle – combinaţia explozibilă! (Video)

15 Martie 2017 - 12:56
Denis Godorozea
Jack Daniel’s şi Indian Motorcycle – combinaţia explozibilă! (Video)
Cel mai vechi producător american de motociclete, Indian Motorcycle, şi cea mai veche distilerie înregistrată în America, Jack Daniel’s, au lansat noua motocicletă Indian Chieftain Jack Daniel’s Edition.

Cum spune şi inscripţia “Bottles and Throttles Don’t Mix” amplasată pe aripa spate, conducătorii responsabili nu combină băutura cu condusul. De aceeaşi părere suntem şi noi!

Totuşi, combinaţia dintre aceste branduri excepţionale, este de-a dreptul explozibilă şi are dreptul la existenţă. Ideea acestei ediţii limitate este de a omagia producătorul de whiskey tradițional din Tennessee.

Motocicleta în sine dispune de logouri şi inscripţii desenate sau gravate, care indică conexiunea dintre cele două branduri americane, fiind prezente şi logourile vechi „No. 7” al celor de la Jack Daniel’s.

Pe rezervorul de combustibil va fi inscripţionat şi numărul de ordine ai fiecărei motociclete. Exemplarul în cauză este al 7-lea la număr. În total vor fi produse doar 100 de astfel de exemplare, care vor avea un preţ de 35,000 de dolari.

Pe lângă logouri, acestea se vor deosebi printr-o combinaţie deosebită dintre culoarea albă şi neagră, un capac realizat din argint pentru claxon, jante bicolore de 19 inch, dar şi un sistem audio premium de 200 de waţi.

Proprietarii acestei ediţii limitate vor mai primi şi câte-un steag american, realizat din doagele din lemn de la butoaiele distileriei Jack Daniel’s.

Anterior cei doi producători au mai lansat o ediţie limitată de acest gen, care a fost vândută în doar 8 ore! Intuim că nici aceasta nu va avea probleme cu cererea.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter