Lamborghini tocmai a distrus recordul de pe Nurburgring deţinut de Porsche 918 Spyder! (Video)
2 Martie 2017, 16:41
A devenit deja o tradiţie pentru modelele de performanţă să debuteze şi cu un record pe legendarul Nurburgring Nordschleife.
E şi normal să fie cunoscut timpul din „Iadul Verde”, atât timp cât producătorii testează noile modele camuflate pe legendarul circuit înainte de lansare.
Astfel a procedat acum patru ani Porsche cu al său 918 Spyder cu pachetul Weissach, care a stabilit un record absolut pentru automobile de producţie de 6 minute şi 57 de secunde.
Înaintea de premiera sa, care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva pe 7 martie 2017, noul Lamborghini Huracan Performante, a încercat să bată recordul stabilit de hyper-car-ul hibrid german. În data de 5 octombrie 2016, prototipul camuflat al noului Huracan Performante a atacat circuitul şi a reuşit să bată recordul cu
aproape 5 secunde!
La volanul acestuia se afla Marco Mapelli, care a înregistrat un nou record absolut pentru automobilele de producţie pe Nurbuirgring Nordschleife, care a constituit 6 minute şi 52.1 secunde!
Conform celor de la Lamborghini, prototipul a fost echipat cu aceleaşi cauciucuri semi-slik de stradă Pirelli Trofeo R, care vor fi disponibile şi pentru Huracan Performante de producţie.

Mai multe detalii despre noul Lamborghini Huracan Performante vom afla mai aproape de premiera de la Geneva. Iar pentru cei pasionaţi vă propunem să urmăriţi recordul în filmuleţul de mai jos. În secţiunea video am mai inclus şi comparaţia dintre recordurile stabilite de către Porsche 918 Spyder şi Lamborghini Huracan Performante. Deja din primele curbe se observă că taurul din Sant’Agata Bolognese o ia înainte, impresionând şi prin stabilitatea de care dă dovada prin mişcările mai puţin nervoase a volanului, pe care le face pilotul Lamborghini.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,415
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!