Noul Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner vine cu elemente din argint și aur!
6 Martie 2017, 17:30
În timp ce cei de la Rolls-Royce acoperă cu diamante noul Ghost Elegance, rivalii de la Bentley sunt
încrezuți, că autenticitatea și statutul, sunt accentuate doar de metalele prețioase, precum aurul sau argintul.
Astfel s-a născut ediția limitată Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Această ediție poate fi realizată în două versiuni - “Silver” sau “Gold”, care dispun de elemente din argint sau aur! În cazul versiunii “Silver” din argint este realizată litera “B înaripată”, iar în cazul versiunii “Gold” aceasta este poleită cu aur. Accentele din argint sau aur se regăsesc și pe caroserie sub forma liniilor ce conturează aripile, exteriorul fiind condimentat și de calandrul Serenity, dar și jantele polisate de 21 de inch.
Interiorul ediției Mulsanne Hallmark Series by Mulliner este căptușit în piele bicoloră, cu cusături argintii sau aurii, în timp ce compartimentele pentru stocare de pe consola centrală,
din fața pasagerului față și cel amplasat în consola dintre pasagerii spate, sunt poleite cu argint sau aur. Inserțiile de la interior dispun de elemente orizontale realizate din argint sau aur.
Noul Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner va fi produs în doar 50 de exemplare, iar fiecare din ele vor avea câte-o plăcuță la interior cu numărul de ordine.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,236
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!