Noul Infiniti Q60 Project Black S Concept vrea să rivalizeze cu BMW M4 GTS!
3 Martie 2017, 13:03
Dacă până acum nu vedeați în coupe-ul Infiniti Q60 un rival demn de BMW Seria 4 Coupe, noul Infiniti Q60 Project Black S Concept, care va debuta la Geneva, vă va schimba percepția și va ridica ștacheta la
nivelul celui mai performant bavarez – BMW M4 GTS!
Doar priviți ce agresiv arată conceptul nipon! Este o adevărată bestie, cu bare de protecție modificate, prize imense de aer, incizii pe capotă, eleron masiv spate, jante de 21 de inch și sistem de evacuare cu finale duble amplasate pe mijlocul difuzorului agresiv.
Majoritatea elementelor aerodinamice de la exterior au fost inspirate din bolizii de Formula 1 și realizate din fibră de carbon.
Sub capotă se regăsește același V6 Twin Turbo de 3.0 litri, care pe concept dezvoltă în jur de 500 CP – cifră identică cu BMW M4 GTS.
Va fi sau nu produs în serie, rămâne de văzut. Anterior cei de la Infiniti ne-au mai tachinat cu conceptul Q50 Eau Rouge dotat cu substratul tehnic preluat de la Nissan GT-R, sedanul dinamic însă, așa și nu a mai văzut lumina zilei… Sperăm că Infiniti Q60 Project Black S Concept să devină realitate!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,039
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!