Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Land Rover Discovery a ajuns în Moldova şi vă aşteaptă la zilele uşilor deschise

16 Martie 2017 - 09:00
Denis Godorozea
Noul Land Rover Discovery a ajuns în Moldova şi vă aşteaptă la zilele uşilor deschise
Noua generaţie Land Rover Discovery a ajuns în ţara noastră şi va putea fi cunoscut pe viu la zilele uşilor deschise! Programaţi-vă data: 18 şi 19 martie, sâmbătă şi duminică, în showroom-ul Land Rover Moldova de pe bd. Cantemir 14 din Chişinău.

Pe parcursul istoriei sale, Land Rover Discovery a evoluat întotdeauna rămânând fidel ideii iniţiale, iar acest fapt este valabil astăzi la fel ca şi un sfert de secol în urmă. Misiunea sa e conţinută în însăşi numele Discovery, fiind creat pentru cei care vor să facă descoperiri, să înainteze mai departe decât limitele convenţionale.

Iar în cei 27 de ani de istorie, Discovery a devenit o legendă datorită acestor capacităţi de înaintare în teren dificil, cu menţinerea unui confort desăvârşit la bord.

Pe piaţa Moldovei, noul Land Rover Discovery va fi oferit în dotările S, SE, HSE şi HSE Luxury, iar în gama de motorizări sunt incluse două motorizări V6 de 3.0 litri – una diesel, de 258 CP, şi alta pe benzină, supraalimentată, de 340 CP.

Deci, sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 martie, toţi doritorii sunt aşteptaţi în showroom-ul Land Rover Moldova pentru a cunoaşte pe viu noua generaţie Discovery! Toţi cei care vor vizita showroom-ul în aceste zile se vor putea programa şi pentru un test drive individual cu noul Land Rover Discovery!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter