Noul Mercedes-Benz S-Class facelift W222 va debuta în aprilie la New York!
20 Martie 2017, 09:41
Mult-aşteptatul facelift pentru Mercedes-Benz S-Class W222 va fi dezvăluit în aprilie la Salonul Auto de la New York! La exterior noul S-Class facelift se va deosebi prin blocuri optice faţă/spate revizuite şi bare de protecţie modificate. Blocurile optice faţă vor fi de-a dreptul revoluţionare. Tehnologia revoluţionară „Digital Light” cuprinde
2 milioane de micro-oglinzi (pixeli) încorporate în blocurile optice faţă, ceea ce oferă posibilitatea de a se adapta extrem de rapid situaţiilor de drum. Datorită acestor „pixeli”, blocurile optice vor putea chiar „desena” pe asfalt diferite semne, atenţionări sau ba chiar o trecere de pietoni!
Cele mai mari schimbări, care au şi tărăgănat lansarea facelift-ului, se vor ascunde în substratul tehnic. Nava amiral germană va primi un sistem electric de 48 de volţi, dar şi noi propulsoare diesel şi pe benzină
cu 6 cilindri în linie, care vor înlocui unităţile V6! Unitatea diesel, OM 656, va dezvolta 313 CP şi 650 Nm, în timp ce unitatea pe benzină, M 256, va avea 408 CP şi 500 Nm la activ.

În locul unităţii 5.5 litri V8 Biturbo, va veni noua unitate de 4.0 litri V8 Biturbo cu o putere maximă de 612 CP.
Se aşteaptă că şi motorizarea de top, V12 Biturbo, care va propulsa modelele S 600, S 65, dar şi Mercedes-Maybach S-Class (pe imagine), va primi un surplus de putere.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,297
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!