Noul Range Rover Velar a fost deconspirat!
1 Martie 2017, 10:20
După primele imagini oficiale, care ne-au demonstrat posteriorul noului Range Rover Velar, s-au scurs pe internet şi imagini cu partea frontală, dar şi interiorul noului SUV britanic!
Acesta arată precum un concept! Blocurile optice faţă futuriste, mânerile
ascunse precum la Jaguar F-TYPE şi o siluetă extrem de dinamică, îi creează un caracter conceptual.
Nici interiorul nu este mai prejos. Consola centrală este practic lipsită de orice buton, totul fiind digital, cu excepţia a două rotule pentru sistemul de climatizare şi un buton pentru sistemul audio! Nici pe volan nu mai există butoane fizice, acestea fiind înlocuite de două elemente cu senzori tactili! Pentru că este un model nou,
care nu are o istorie în spate, cu excepţia denumirii, care provine de la prototipurile de teste a clasicului Range Rover, producătorul britanic a putut jongla cu cele mai futuriste idei şi tehnologii, pentru a plana deasupra concurenţei!
Velar însă, nu este o versiune cu o caroserie mai dinamică a modelului Range Rover Sport, cum se vehicula anterior, fiind un model absolut nou care va suplini golul dintre Range Rover Evoque şi Range Rover Sport.

Astfel, acesta va concura, în primul rând cu Porsche Macan, dar şi cu modelele Mercedes-Benz GLC şi GLC Coupe, BMW X3 şi X4, dar şi fratele de grup, Jaguar F-PACE, pe platforma căruia şi este construit noul Range Rover Velar! Astfel, ne putem aştepta ca Velar să fie oferit cu propulsoare V6 similare lui F-PACE, ne fiind exclusă şi o versiune ultra-performantă cu un V8 sub capotă.

Mai multe detalii vom afla astăzi,
1 martie, atunci când va avea loc premiera noului Range Rover Velar.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,147
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!