Noul Toyota Hilux este tractat de modele cu telecomandă! (Video)
21 Martie 2017, 13:05
În anii ’80 ai secolului trecut, cei de la Tamiya au lansat o publicitate, în care modelele cu telecomandă tractează o Toyota Hilux. Inspiraţi de acel spot clasic, cei de la Toyota UK (Marea Britanie), au lansat mai multe spoturi publicitare, în care noul Hilux este comparat cu modelele cu telecomandă Tamiya Bruiser. Nu a lipsit nici testul de
tractare! Dacă în spotul original au fost utilizate 14 pick-up-uri în miniatură pentru a tracta vechiul Hilux, atunci în noul spot au fost utilizate 15 modele cu telecomandă la scara 1:10 pentru că actualul Hilux este mai mare şi mai greu, greutatea totală ajungând la 3.21 de tone în cea mai dotată versiune cu tracţiune integrală şi cabină dublă.
Fiecare Tamiya Bruiser are o forţă de tractare de 2 kg, aceasta ajungând la 30 kg în total pentru cele 15 modele utilizate în spot. Teoretic, acestea ar putea mişca din loc noul Hilux pe o suprafaţă dreaptă, ceea ce a şi fost demonstrat.
Pe lângă provocarea de tractare, seria de filme Hilux: Little & Large (Hilux: Mic şi Mare), mai include câteva filmuleţe, unde modelele cu telecomandă concurează cu noul Hilux la tractarea remorcii cu o maşină pe ea totodată realizând şi un slalom printre conuri, în offroad şi la trecerea unui vad.
Filmuleţele le puteţi urmări mai jos, inclusiv filmuleţul original din anii ’80!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,058
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (5 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!