Novitec oferă aproape 500 CP SUV-ului Maserati Levante (Video)
30 Martie 2017, 12:27
Divizia Novitec Tridente, care face parte din grupul Novitec, este specializată pe modificarea modelelor Maserati. Atelierul german acum oferă și un program de tuning pentru SUV-ul Levante, care include atât modificări la exterior, cât și la substratul tehnic.
Retușurile de la exterior sunt subtile și includ elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon, precum spoilerul frontal, spoilerul discret spate, pragurile laterale și difuzorul spate, care doar subliniază sportivitatea modelului. Exteriorul este condimentat și de jantele de 22 de inch Novitec
NM1. Pentru optimizarea manevrabilității, garda la sol
este coborâtă cu 25 mm
în cea mai joasă poziție
a suspensiei pneumatice.
Tuningul substratului tehnic este disponibil practic pentru toate motorizările. Modulul electronic N-Tronic ridică puterea versiunii incipiente diesel de la 250 CP la 301 CP și 680 Nm, în timp ce versiunea diesel mai potentă, care livrează din
uzină 275 CP, primește un total de 322 CP și 680 Nm, înregistrând un timp de doar 6.2 secunde (-0.7 sec.) la demarajul de la 0 la 100 km/h. Ambele motorizări diesel pot primi și sistem de evacuare cu clapete active, la deschiderea cărora dieselul V6 oferă un sunet mai agresiv.
Versiunea Levante S, dotată cu un V6 Biturbo de 3.0 litri (430 CP), primește un surplus de 64 CP și 80 Nm pentru un total de 494 CP și 660 Nm! După o asemenea modificare, SUV-ul italian poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.8 secunde, în timp ce viteza maximă crește de la 264 la 272 km/h.

Nouă ne rămâne doar să sperăm că acest motor nu va avea capricii, precum a făcut-o în timpul testului cu Maserati Quattroporte, realizat de Redacția PiataAuto.md! Cum n-ar fi, Levante este un SUV excepțional de arătos! Știu italienii să desene mașini!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,662
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!