Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche lansează televiziunea online „9:11 Magazine”! (Video)

29 Martie 2017 - 13:27
Denis Godorozea
Porsche lansează televiziunea online „9:11 Magazine”! (Video)
Pentru pasionaţii brandului Porsche, producătorul german a lansat o televiziune online numită „9:11 Magazine” şi axată pe filmuleţe ultra-speciale cu o durată de 9 minute şi 11 secunde, care ne vor adânci într-o lume emoţională explicând progresele tehnice și tehnologice și ne va oferi perspective interesante din trecutul, prezentul și viitorul celor de la Porsche. Având un format de revistă video, fiecare episod va avea o tematică comună, dar subiecte vor fi mai multe, pentru a diversifica conţinutul, precum o face o revistă obişnuită. În primul episod numit „Courage” (Curaj), se vorbeşte despre curajul legendarului pilot de curse Walter Rohrl, care ne destăinuie în persoană primii paşi în cariera sa de pilot şi succesele sale. Episodul continuă povestirea despre curajul celor de la Porsche de a vopsi automobilele în culori aprinse şi despre curajul de a lansa modelele din era „transaxle” cu motoarele amplasate în faţă, în timp ce la sfârşitul episodului apar imagini cu noua Porsche Panamera pe drumurile scoţiene.

Al doilea episod numit „Pure” (Pur), este dedicat în totalitate modelului Porsche 911. Începe acesta cu istoria doctorului Erik Brandenburg, care în timpul său liber construieşte Porsche 911 dedicate raliurilor, cu şasiu înălţat!

Episodul continuă cu dezmembrarea unui propulsor vechi al unui Porsche 911 Carrera. Urmează o excursie prin arhivele Porsche, în care istoricul Dieter Landenberger ne arată documentele secrete şi imaginile din anii 1930, pe care le-a făcut fondatorul companiei, Ferdinand Porsche. Episodul se sfârşeşte cu o excursie prin depozitul Muzeului Porsche, unde se află mai multe exponate Porsche, printre care modele de producţie, prototipuri şi maşini de curse. „9:11 Magazine” a publicat şi un interviu amplu cu Walter Rohrl, pe care îl puteţi urmări mai jos împreună cu primele două episoade.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter