Premieră: Noul Bentley Bentayga Mulliner
1 Martie 2017, 15:51
Dacă până acum părea că Bentley Bentayga nu este suficient de luxos, producătorul britanic a decis să elimine toate dubiile, lansând cea mai luxoasă versiune – Bentayga Mulliner!
La exterior noul Bentley Bentayga Mulliner se deosebeşte prin caroseria bicoloră „Duo Tone”, jantele de 22 de inch Mulliner Paragon, logourile unice şi finale ale sistemului de evacuare de culoare neagră cromată.
La interior domină luxul suprem, cusăturile contrastante de mai multe culori şi pielea de culoare întunecată pentru scaunele faţă şi de culoare deschisă pentru scaunele spate.
Completează interiorul inscripţiile “Mulliner” brodate pe spetezele scaunelor, inserţiile exclusiviste din nuc Ombre şi un frigider amplasat între scaunele spate, în care se regăsesc şi păharele din cristal Cumbria. Interiorul este condimentat de iluminarea ambientală şi de sistemul audio “Naim for Bentley Audio” cu 20 de boxe şi amplificator de 1,950 de waţi.
Sub capota noului Bentley Bentayga Mulliner se regăseşte acelaşi W12 Twin Turbo de 6.0 litri, care dezvoltă 608 CP şi 900 Nm, fiind capabil să accelereze acest „castel pe roţi” de

















la 0 la 100 km/h în
4.1 secunde şi să-l propulseze
până la viteza maximă de 301 km/h.

Noul Bentley Bentayga Mulliner va fi produs într-o serie extrem de limitată începând cu primăvara acestui an. Cei de la Bentley urmează să dezvăluie la Salonul Auto de la Geneva o altă versiune unică a lui Bentayga.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,003
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!