Premieră: Noul Mercedes-Benz E-Class Cabriolet (Video)
2 Martie 2017, 12:30
În cadrul Salonului Auto de la Geneva va fi dezvăluit noul Mercedes-Benz E-Class Cabriolet. Versiunea decapotabilă a coupe-ului, se deosebeşte printr-un acoperiş retractabil din material textil, care poate fi pliat în 20 de secunde la o viteză de până la 50 km/h.
Volumul portbagajului variază
de la 310 la 385 litri, în dependenţă
de poziţia acoperişului. Acoperişul poate fi oferit în trei culori la alegere – negru, albastru închis sau roşu închis. Pentru un confort maxim noul Mercedes-Benz E-Class Cabriolet poate fi echipat cu sistemul Airscarf (eşarfa de aer cald), care oferă o temperatură potrivită în regiunea capului şi gâtului, chiar şi atunci când acoperişul este pliat, iar afară este răcoare.
Mai mult decât atât, este oferit şi sistemul Aircap, care constă din două deflectoare de aer retractabile, unul
fiind poziţionat în spatele banchetei spate, iar cel de-al doilea deasupra parbrizului. Aceste deflectoare reduc
nivelul zgomotului produs de vânt la interior. Un confort sporit va oferi şi pielea de la interior, care reflectă căldura.
Precum şi coupe-ul, noul E-Class Cabriolet poate fi dotat cu blocurile optice opţionale Multibeam LED, două
display-uri a câte 12.3 inch la interior, iluminare ambientală cu 64 de culori la alegere, suspensie adaptivă DYNAMIC BODY CONTROL sau suspensie pneumatică AIR BODY CONTROL.
Noul Mercedes-Benz E-Class Cabriolet va fi disponibil în motorizările E 220 d (194 CP şi 400 Nm), E 200 (184 CP şi 300 Nm), E 300 (245 CP şi 370 Nm) şi E 400 4Matic (333 CP şi 480 Nm). Toate propulsoarele vor fi cuplate la transmisia automata în 9 trepte 9G-Tronic.
La momentul lansării în a doua jumătate a anului 2017, va fi disponibilă şi varianta aniversară "25th Anniversary", care celebrează 25 de ani de la apariţia decapotabilei în caroseria 124 - 300 CE-24 Cabriolet. Aceasta se va deosebi prin jantele de 20 de inch, inserţii din lemn elmwood şi un interior bicolor designo.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,012
GALERIE FOTO (57 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!