Premieră: Noul Mercedes-Benz V-Class Marco Polo Horizon
3 Martie 2017, 09:48
Familia modelelor recreaționale Marco Polo, este suplinită de noua versiune, cea de-a treia la număr, noul Mercedes-Benz V-Class Marco
Polo Horizon, care va debuta
la Salonul Auto de la Geneva. Noua versiune combină toate atuurile pe care le au modelele Marco Polo și Marco Polo Activity.
Al treilea membru al familiei Marco Polo are un preț de start în Germania de 52,051 de euro și oferă un interior flexibil, care vine cu șezuturi pentru șapte persoane și locuri de dormit pentru cinci persoane.
Cele din urmă inclus două locuri pe acoperișul transformabil cu un spațiu de dormit de 2.05 x 1.13 metri și trei locuri la rabatarea banchetei spate, care poate fi transformată într-un pat de dormit cu un spațiu de 1.93 x 1.35 metri.
Astfel, versatilitatea noii versiuni extinde orizonturile, oferind posibilitatea de a avea întruniri de business la bordul
acestuia, dar și călătorii în week-end cu familia sau prietenii.
Noul Marco Polo Horizon poate fi personalizat cu materiale de calitate, inclusiv pachetele Interior Design sau AMG Line, fiind disponibilă conectivitatea cu vehiculul prin intermediul smartphone-ului, tabletei sau PC-ului, informația despre trafic
în timp real și serviciile Remote Online Services. La rândul său serviciile Mercedes me connect Standard Services, care includ Mercedes-Benz Emergency Call System, Accident Recovery, Maintenance Management, Breakdown Management, Telediagnostics și Remote Vehicle Diagnostics, sunt gratuite.
Noul Mercedes-Benz V-Class Marco Polo Horizon poate fi dotat cu orice motorizare diesel posibilă, de 136 CP, 163 CP sau 190 CP. Pe lângă tracțiunea spate este oferită și tracțiunea integrală 4Matic. Toate versiunile sunt echipate cu cutia de viteză automată 7G-Tronic.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,223
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!