Premieră: Noul Nissan GT-R Track Edition
27 Martie 2017, 17:57
La Salonul Auto de la New York cei de la Nissan vor dezvălui versiunea intermediară Nissan GT-R Track Edition, care se va situa între „obişnuitul” GT-R şi modelul de
top GT-R NISMO. Noul Nissan GT-R Track Edition va fi al treilea model în gama GT-R, care va fi focusată circuitelor de curse, dar va fi legală pentru utilizarea pe drumurilor publice.
Propulsorul VR38DETT de 3.8 litri şi 570 CP (633 Nm) este identic celui utilizat pe modelul de bază (GT-R NISMO vine cu 600 CP la activ), în timp ce suspensia a fost uşurată şi setată de către specialiştii NISMO. De la modelul GT-R NISMO, noul GT-R Track Edition a primit şi jantele forjate de 20 de inch, încălţate în cauciucuri de performanţă Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT.
Spoilerul spate este realizat din fibră de carbon, cea din urmă regăsindu-se şi la interior, pe tunelul central, unde este amplasată şi plăcuţa cu inscripţia „Track Edition”. În locul „scaunelor de pluş” confortabile se regăsesc două scaune sport Recaro cu suport lateral pronunţat, interiorul fiind căptuşit în piele neagră şi roşie şi accentuat de cusături contrastante de culoare roşie.
În ciuda denumirii, care îl pune virtual alături de modele, precum Porsche 911 GT3, noul Nissan GT-R Track Edition, nu este uşurat la maxim pentru a spori performanţele pe circuit.
În schimb, acesta dispune de o listă mare de dotări suplimentare, care includ sistem multimedia avansat cu conectivitate modernă sau sistem audio BOSE.
Se pare că doar suspensia şi roţile vor fi cheia succesului noului GT-R Track Edition pe circuit.
Preţul noului Nissan GT-R Track Edition porneşte de la 127,990 de dolari în SUA. Primele exemplare vor fi disponibile la sfârşitul verii anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,055
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!