Rolls-Royce dezvăluie noul Wraith ’Inspired by British Music’
30 Martie 2017, 09:55
Cei de la Rolls-Royce delectează clienții săi cu tot tipul de versiuni speciale, inspirate din care mai decare lucruri. Uite că de data aceasta, britanicii s-au inspirat din muzica legendară rock și pop britanică,
creând colecția Rolls-Royce Wraith ’Inspired by British Music’. Toate cele 9 exemplare care vor fi create vor fi absolut diferite.
Primele două exemplare sunt destinate frontman-ului trupei “The Who”, Roger Daltrey, unul va omagia iconografia formației “The Who”, în timp ce cel de-al doilea, este inspirat din albumul “Tommy”, datat cu anul 1969. Anume acest exemplar, “Tommy”, și-l avem în imagini. Acesta vine cu același design regăsit pe husa albumului, cu un patern extraordinar aplicat pe capotă și siluetele păsărilor, regăsite nu doar pe capotă, dar și pe montanții spate și aripile față. Exteriorul este finisat cu liniile laterale subțiri de aceeași nuanță albastră.

Interiorul a fost inspirat din melodiile regăsite în albumul “Tommy”, precum piesa ‘Pinball Wizard’, care a generat idei pentru elementele brodate pe tetiere, printre care un candelabru, fiecare tetieră având propriul design.
Fiecare din cele 9 exemplare Rolls-Royce Wraith ’Inspired by British Music’ vor fi vândute legendarelor muzicieni britanici pe parcursul anului
2017, iar o parte din banii generați din vânzările acestor exemplare, vor merge în fonduri de caritate selectate de către artiști.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,314
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!