Ruşii au jucat curling cu automobile Oka! (Video)
24 Martie 2017, 15:48
Curling-ul este un sport departe de a fi impresionant, nu şi atunci când în locul pietrelor sunt utilizate automobilele! Prima competiţie de curling cu automobile din lume a fost organizată de către o agenţie de asigurări auto în Ekaterinburg, Rusia. În competiţie au participat patru echipe a câte 10 persoane, printre care businessmeni, jurnalişti şi clienţii companiei de asigurări. Ideea curlingului este de a lansa pietre pe gheaţă pentru ca acestea să ajungă cât mai aproape de mijlocul unui cerc amplasat în capătul terenului, iar cu o perie specială pietrele sunt corectate, fiind permisă şi lovirea pietrelor concurenţilor, pentru a le îndepărta din interiorul cercului.
În auto-curlingul rusesc, mai multe persoane împing automobilul, iar direcţia acestuia este ajustată de către un membru al echipei aflat la volan. Spre amuzamentul spectatorilor nu au lipsit şi „accidentele” premeditate cu automobilele concurenţilor. Amuzante sunt şi căzăturile pe gheaţă a participanţilor după ce lansează o maşină. Pentru a uşura jocul, au fost alese modelele compacte Oka,
care au fost lipsite de motoare, de geamuri (pentru siguranţă) şi de alte elemente netrebuincioase, ca acestea să fie cât se poate de uşoare, pentru a fi lansate mai uşor pe terenul de ghiaţă.

Mai jos puteţi vedea căteva filmuleţe de la acest eveniment inedit!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via Carscoops.com
0
2,234
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!