Skoda tocmai a marcat cel mai bun februarie din istoria sa!
14 Martie 2017, 08:58
Da, este deja mijloc de martie, dar conglomerarea totalurilor de vânzări la nivel de producător întotdeauna mai durează un pic. Astăzi, însă, Skoda ne
anunţă despre marcarea celui mai bun februarie din istoria mărcii cehe, fortificându-şi astfel poziţiile tot mai bune pe care Skoda şi le revendică în Europa, China şi alte pieţe cruciale pentru producătorul ceh.
Într-o singură lună, de 28 de zile, Skoda a vândut 81,200 de unităţi, cu 3.1% mai mult decât anul trecut, iar partea cea mai interesantă este că regiunile, care contribuie cel mai mult la această creştere, sunt Europa de Est (+13.3%), Centrală (+12.9%), India (+12.8%) şi Israel (+19.8%).

Aceste cifre bune abia încep a fi influenţate de livrările noului SUV Kodiaq, pentru că acesta a ajuns
abia pe primele pieţe, iar cei mai mulţi dintre cei care şi-au comandat vehiculele configurate individual încă nu au apucat să le primească. Astfel, începând cu lunile martie şi aprilie contribuţia noului Kodiaq va începe să devină una simţitoare pentru vânzările Skoda.

Apropo, exact în aceeaşi perioadă – sfârşitul lunii martie - începutul lunii aprilie noua Skoda Kodiaq va ajunge
şi în showroom-ul Skoda din Moldova. Preţurile au fost deja anunţate, configuratorul online deja a fost lansat, iar comenzile pot fi deja plasate la distribuitorul din Moldova!

Noi, cei de la PiataAuto.md, aşteptăm cu nerăbdare noul Kodiaq în Moldova! Dar tu?
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,243
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!