Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ce părere aveţi despre un viitor Mercedes-Benz A-Class Sedan?! (Video)

19 Aprilie 2017 - 11:37
Denis Godorozea
Ce părere aveţi despre un viitor Mercedes-Benz A-Class Sedan?! (Video)
Pe lângă noul S-Class facelift, cei de la Mercedes-Benz au dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai şi noul Concept A Sedan. Potrivit producătorului german conceptul prefaţează viitorul A-Class Sedan, care va apărea în China către sfârşitul anului 2018, totodată indicând direcţia de design pentru noua generaţie a modelelor compacte Mercedes-Benz şi anume, A-Class, B-Class, GLA, CLA şi CLA Shooting Brake.

Deşi sedan-urile în trei volume nu sunt populare în Europa, acestea au o populsaritate sporită în China şi SUA – pieţele principale pentru viitorul A-Class Sedan, care va concura cu Audi A3 Sedan şi BMW Seria 1 Sedan.

Ne fiind, deocamdată, confirmat pentru Europa, credeţi că viitorul A-Class Sedan va fi popular la noi în ţară?!

Probabil, un sedan Mercedes-Benz accesibil ar putea fi o alegere potrivită, pentru cei care doresc să intre în familia Mercedes-Benz!

Noul Concept A Sedan continuă filosofia “Purității Senzuale” (Sensual Purity), dar o evoluează şi mai mult, lipsind caroseria de abundenţa de creste şi linii, pentru un aspect mai pur, care va caracteriza viitoarele modele Mercedes-Benz. Capota alungită este dominată de calandrul inversat cu elemente verticale în stil Panamericana.

Fiind mai scurt dar mai lat şi puţin mai înalt decât actualul CLA, noul Concept A Sedan are o lungime de 4,570 mm, o lăţime de 1,870 mm şi o înălţime de 1,462 mm. Aripile evazate sunt dominate de roţile cu jante imense de 20 de inch. Blocurile optice faţă au o formă triunghiulară, accentuată de o structură luminiscentă a “sprâncenelor”. Aceeaşi structură complicată se regăseşte şi la interiorul blocurilor optice spate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter