Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Iată care sunt cele mai bune interioare ale anului 2017!

20 Aprilie 2017 - 16:49
Denis Godorozea
Iată care sunt cele mai bune interioare ale anului 2017!
Şi în acest an cei de la Wards Auto au desemnat 10 automobile cu cel mai bune interioare. Pe lângă frumuseţe a fost apreciate finisajele, cât de intuitive sunt sistemele multimedia, ergonomia şi confortul de la bord. În acest an au participat 31 de automobile, interioarele cărora sunt absolut noi sau au fost substanţial revizuite. În anii precedenţi modelele premium Audi, BMW, Cadillac, Infiniti, Lexus şi Mercedes-Benz, dominau listele premianţilor, iar anul acesta doar Lexus, Honda şi Mazda sunt printre producătorii, care au mai fost printre câştigători în anii trecuţi. Mai jos puteţi vedea modelele în ordine alfabetică interioarele cărora au ajuns în Top 10 cele mai bune interioare potrivit celor de la Wards Auto.

Alfa Romeo Giulia

Modelul Italian a impresionat prin artistismul formelor, calitatea îmbinărilor, lemnul autentic, accentele metalice şi sistemul multimedia intuitiv, display-ul căruia se combină perfect cu planşa de bord.

Bentley Bentayga

Modelul Bentayga aduce prima victorie în acest top pentru producătorul britanic, impresionând prin calitatea materialelor, frumuseţea şi funcţionalitatea elementelor de la bord. Un interior creat manual, care ridică standardele pentru SUV-urile de lux.

Buick LaCrosse

Interiorul modelului LaCrosse a fost redesenat, primind o alură premium, care în combinaţie cu spaţiul generos, sistemul multimedia care se conectează incredibil de rapid cu orice dispozitiv mobil, au făcut posibilă apariţia modelului în acest top.

Honda CR-V

După Civic, Fit/Jazz şi Odyssey, noua generaţie CR-V intră în lista premianţilor, cucerind experţii de la Wards Auto prin calitatea superioară a asamblării interiorului şi planşa de bord digitală, care are un aspect retro-futurist.

Lexus LC 500

Interiorul noului LC 500 a cucerit juriul printr-un design incredibil ce-ţi taie respiraţia, elementele din fibră de carbon şi căptuşirea cu piele şi Alcantara, disponibilă în cele mai diverse culori.

Lincoln Continental

Divizia de lux al celor de la Ford, a făcut treabă bună în resuscitarea brandului cu noua navă amiral Lincoln Continental, care dispune de un interior somptuos, unde domină lemnul adevărat „din argint” şi sistemul audio Revel Ultima, care va face proprietarul să aleagă calea lungă spre casă, datorită sunetului spectaculos similar unei hale de concert.

Maserati Levante

Un al doilea model italian sparge stereotipurile, cu un interior desăvârşit şi materiale de calitate, unele din ele, potrivit juriului, având o calitate aparent la fel de durabilă ca o pereche de blugi!

Mazda CX-9

SUV-ul cu 7 locuri al celor de la Mazda vine cu un interior spaţios, stilat şi graţios. CX-9 a impresionat nu doar prin calitate şi sistemul multimedia intuitiv, dar şi prin materialele autentice, precum aluminiul şi lemnul.

Mini Countryman

Stilul caracteristic modelelor MINI, în sfârşit, a fost condimentat de un atribut important – spaţiul de la bord. Mai mult decât atât, modelul Countryman a demonstrat cât de mult a crescut şi a evoluat MINI, pentru a satisface chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi.

Subaru Impreza

Cel mai accesibil model din acest Top 10, este noua Impreza, care a uimit juriul cu un nou limbaj de design şi o excelenţă nemaivăzută pe modelele anterioare ale brandului nipon, demonstrând o evoluţie de-a dreptul dramatică pentru segmentul din care face parte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter