Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Infiniti prefaţează viitorul SUV de top cu conceptul QX80 Monograph

12 Aprilie 2017 - 16:13
Denis Godorozea
Infiniti prefaţează viitorul SUV de top cu conceptul QX80 Monograph
În cadrul Salonului Auto de la New York a fost dezvăluit noul Infiniti QX80 Monograph, care prefaţează viitoarea generaţie QX80, debutul căreia este programat pe anul 2018.

Actualul QX80, vândut în SUA din anul 2010 (QX56), are un aspect straniu şi oarecum învechit. Pentru a spori interesul pentru SUV-ul său de top, producătorul nipon a decis că este timpul pentru o mare schimbare a imaginii acestuia, care să-l facă mai atractiv, mai ales clienţilor care preferă concurentul direct – Lexus LX570.

Deşi păstrează caracterul actualului model, datorită montanţilor faţă „invizibili” şi a formei geamului spate, conceptul QX80 Monograph are un aspect extrem de arătos şi impunător. Şi noul limbaj de design, aplicat cu iscusinţă de către designerii niponi, a ajutat în acest aspect. Blocurile optice faţă tridimensionale sunt poziţionate corect faţă de calandrul generos, iar forma capotei practic orizontală, inspiră încredere.

Blocurile optice spate, de asemenea, au o formă tridimensională, fiind „străpunse” de un element cromat, care sporeşte percepţia de lăţime a posteriorului. Conceptul este un mastodont, având peste cinci metri în lungime, aproape doi metri în înălţime şi doi metri în lăţime.

Caroseria este finisată într-o nuanţă de cupru satinat, care se regăseşte şi pe jantele bicolore de dimensiuni de-a dreptul gigantice - 24 de inch! Spiţele jantelor sunt suprapuse peste cauciuc, oferind o aparenţă a jantelor de 26 de inch! Potrivit celor de la Infiniti, SUV-ului de lux cu 7 locuri va oferi senzaţia unui avion privat şi va fi popular în America de nord şi Orientul Mijlociu.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter