Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz Sprinter a fost transformat într-o casă pe roţi

27 Aprilie 2017 - 11:52
Denis Godorozea
Mercedes-Benz Sprinter a fost transformat într-o casă pe roţi
Modificarea unui microbuz ar părea o banalitate, dar atât timp cât va exista cererea pentru personalizarea microbuzelor, vor continua să existe şi companiile specializate, precum este şi atelierul german Hartmann, specializat pe modificarea utilitarelor Mercedes-Benz.

Una dintre ultimele sale creaţii este acest Mercedes-Benz Sprinter transformat într-o casă pe roţi pentru călătorii cu familia!

La exterior Sprinterul a primit un kit aerodinamic, care include barele de protecţie şi pragurile laterale, jantele de 20 de inch şi o cameră retrovizoare amplasată pe acoperiş. Pentru a accentua şi mai mult sportivitatea modelului 316 CDI Kombi, acesta a fost dotat şi cu sistemul „V8 Soundgenerator”, care face dieselul să sune precum un V8!

Interiorul întâmpină cu praguri metalice, scaune căptuşite în piele şi cusute cu aţă contrastantă, volan cu forme musculoase şi imitaţie de fibră de carbon pe consola centrală şi mânerele interioare ale uşilor. Partea de sus a panourilor uşilor este căptuşită în piele, în timp ce partea de jos, inclusiv a bordului, este căptuşită în Alcantara.

Fiind numit VANSPORTS Camper, acesta este destinat aventurilor la natură împreună cu familia, iar pentru aceasta, la interior au fost instalate diverse comodităţi, precum o mini bucătărie, cu aragaz, lavoar, frigider şi măsuţă rabatabilă, în timp ce compartimentul din spate se poate transforma într-un pat enorm format din două părţi. Nu lipsesc şi diverse spaţii de stocare realizate din aluminiu sau din piele.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter