Mitsubishi L200 devine mai capabil datorită versiunii speciale SVP!
25 Aprilie 2017, 17:00
Cei de la Mitsubishi lansează o divizie pentru vehicule speciale produse în serii limitate, numită SVP (Special Vehicle Projects). Uite că Mitsubishi devine la fel de special, precum McLaren cu a sa divizie MSO (McLaren Special Operations) sau Land Rover cu divizia SVO (Special Vehicle Operations)!
Primul model creat de către divizia SVP al celor de la Mitsubishi, este noul L200 Barbarian SVP, care va fi dezvăluit la expoziţia vehiculelor comerciale din Birmingham, Marea Britanie.
La exterior Mitsubishi L200 Barbarian SVP se va deosebi prin culoarea albastră Electric Blue sau neagră Cosmos Black, jante speciale de 17 inch de culoare neagră, “încălţate” în cauciucuri BF Goodrich destinate terenului accidentat, ataşamente
generoase pentru aripi, elemente de protecţie pentru blocurile optice faţă/spate, calandru absolut nou de culoare neagră, trepte laconice ce uşurează urcarea, iluminarea benei şi logoul „SVP” pe uşa benei. Fiecare din cele doar 250 de exemplare L200 Barbarian SVP, vor avea dotări
bogate şi vor dispune de blocuri optice Bi-Xenon, scaune căptuşite în piele, senzori de ploaie şi lumină, navigaţie prin satelit, cruise-control şi cameră
retrovizoare. Sub capotă se va ascunde propulsorul diesel de 2.4 litri, 180 CP şi 430 Nm, care va putea fi cuplat atât la transmisia manuală în 6 trepte, cât şi la cea automată cu 5 trepte şi padele de după volan.
Pe lângă L200 Barbarian SVP cei de la Mitsubishi dezvăluie şi un exemplar cu totul deosebit, creat pentru echipa Top Gear, care va participa cu acesta într-un „challenge” în stil Top Gear. Numit Mitsubishi L200 Desert Warrior, acesta a şi servit drept inspiraţie pentru versiunea de producţie L200 Barbarian SVP! Acesta însă vine cu modificări mult mai consistente.
Fiind luat ca bază exemplarul pe care îl testa pe termen lung editorul revistei Top Gear Magazine, Tom Ford, care este şi unul dintre cei trei co-prezentatori pentru noua emisiune Top Gear America, acesta a fost transformat într-un adevărat monstru cuceritor de deşerturi!
Practic totul a fost modificat şi întărit, pentru o rezistenţă şi durabilitate sporită, fiind modificate aripile, instalate barele de protecţie metalice, troliul, cuşca de protecţie amplasată la exterior, blocurile optice LED suplimentare, o suspensie substanţial modificată, jantele de 17 inch cu cauciucuri destinate terenului accidentat cu sistem de umflare automată şi multe alte delicii.
În ciuda aparenţelor, ideea a fost de a crea un vehicul capabil, dar absolut legal pentru exploatarea pe drumurile publice, care oferă şi un confort decent la bord. Pick-up-ul a fost modificat de către Ralph Hosier din RH Engineering, cunoscut din emisiunea Supercar Megabuild de la National Geographic.

Toate vehiculele diviziei SVP, inclusiv L200 Barbarian SVP, care are un preţ de 28,479 de lire sterline (33,546 de euro), vor fi disponibile doar pentru clienţii din Marea Britanie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,431
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!