Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Honda Civic Type R a bătut recordul de pe Nurburgring! (Video)

25 Aprilie 2017 - 09:41
Denis Godorozea
Noua Honda Civic Type R a bătut recordul de pe Nurburgring! (Video)
Pentru producătorii auto recordurile de pe legendarul Nurburgring Nordschleife, sunt un fel de motiv, pentru a-şi arăta supremaţia faţă de concurenţi şi a demonstra viitorilor proprietari, că maşina pe care o vor conduce este extrem de capabilă. Noua generaţie Honda Civic Type R a fost îmbunătăţită în mai multe aspecte reuşind să distrugă recordul pentru automobilele cu tracţiune faţă pe care-l deţinea Volkswagen cu al său Golf GTI Clubsport S. În data de 3 aprile 2017 în condiţii perfecte pentru propulsor şi cauciucuri, noul Civic Type R a înregistrat un timp record de 7 minute şi 43.8 secunde sau cu aproximativ 3.4 secunde mai rapid decât recordul precedent deţinut de Golf GTI Clubsport S (7 minute şi 47.19 secunde)! Noul timp este cu aproape 7 secunde mai bun faţă de timpul înregistrat de predecesor.

Pentru a îmbunătăţi performanţele pe circuit, noul Civic Type R a primit o suspensie revizuită, care contribuie la atingerea unor viteze mai mari în curbe, a „slăbit” cu 16 kg, a primit 10 CP în









plus pentru un total de 320 CP (400 Nm), a beneficiat de o caroserie cu 38% mai rigidă, ceea ce conferă o stabilitate mai bună în curbe şi cea mai bună aerodinamică din clasă. În fine, noua Honda Civic Type R este un automobil de stradă, cu cutie manuală, cu cinci locuri la bord, perfect utilizabil în condiţii cotidiene, în timp ce deţinătorul precedentului record, Volkswagen Golf GTI Clubsport S, este un automobil de producţie limitată, focusat asupra circuitelor de curse, uşurat la maxim, având doar două locuri fiind lipsit de bancheta spate şi care dispune de cauciucuri de performanţă Michelin Pilot Sport Cup 2 – mult mai agresive, decât Continental SportContact 6, cu care este „încălţat” noul Civic Type R din uzină şi care au fost utilizate pentru a stabili recordul.

Astfel, cu o uşurare similară şi cu cauciucuri mai agresive, noul Civic Type R ar fi capabil, probabil, să iasă din 7 minute şi 40 de secunde! Deci, Civic Type R mai are loc pentru îmbunătăţiri, dacă concurenţii vor încerca să bată recordul!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
GALERIE FOTO (28 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter