Noul Jeep Grand Cherokee TrackHawk debutează cu 717 CP!
10 Aprilie 2017, 09:48
La Salonul Auto de la New York va fi dezvăluit noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk, care va pune pe jar orice SUV de performanţă!
Noul TrackHawk reprezintă o combinaţie dintre un Grand Cherokee SRT8 şi Hellcat. Ingredientul principal,
„inima” unui Hellcat, se ascunde sub capotă.
Unitatea V8 de 6.2 litri dotată cu compresor mecanic dezvoltă 717 CP şi 874 Nm – cifre identice muscle-car-urilor Dodge Challenger SRT Hellcat şi Charger SRT Hellcat.
De la 0 la 60 de mile pe oră (96 km/h) noul Grand Cherokee TrackHawk accelerează în 3.5 secunde datorită puterii imense şi tracţiunii integrale, în timp ce viteza maximă pe care o poate atinge constituie 290 km/h! O pătrime de milă (402 metri) noul TrackHawk este capabil să o parcurgă în 11.6 secunde şi să indice o viteză de 116 mile pe oră (186.7 km/h) la finiş.
Propulsorul a primit o capacitate mai mare pentru ulei, iar transmisia automată în 8 trepte a fost modificată, primind şi un regim Track, care reduce timpul de schimbare a treptelor la doar 160 de milisecunde. Sistemul de frânare Brembo este nou şi vine cu etriere de culoare galbenă în 6 pistoane pe axul faţă şi în 4 pistoane pe spate.
La exterior noul Jeep Grand Cherokee TrackHawk nu se deosebeşte prea mult de un Grand Cherokee SRT8, fiind lipsit de farurile anticeaţă, primind un nou difuzor spate cu finale duble,
care aduc aminte de BMW X5 M, noi jante de 20 de inch şi 10 inch în lăţime „încălţate” în cauciucuri cu dimensiunea 295/45 ZR20,
logourile „TrackHawk” şi inscripţiile „Grand Cherokee Supercharged”. Sunt disponibile şi jantele forjate, care sunt mai uşoare cu 5.4 kg.
Interiorul SUV-ului este foarte luxos, fiind înzestrat cu sistemul multimedia Uconnect cu display de 8.4 inch, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto, dar şi un meniu unic Trackhawk Performance. Vitezometrul este gradat
până la 200 mile pe oră (322 km/h), pe volan se regăseşte logoul “TrackHawk”, iar printre sistemele unice există funcţia “Valet”, care limitează puterea, cuplul şi cutia de viteze doar la prima treaptă,
cu deconectarea sistemului “Lauch Control” este dezactivat, astfel încât nimeni să nu poată să-l încerce în lipsa proprietarului!
O funcţie care ar trebui să fie prezentă pe toate maşinile de performanţă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,774
GALERIE FOTO (33 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!