Noul SEAT Ateca FR debutează cu un nou benzinar de 2.0 litri
4 Aprilie 2017, 16:50
Cei de la SEAT vor dezvălui la Salonul Auto de la Barcelona o interpretare mai
sportivă a primului SUV din istoria sa, Ateca. Noul SEAT Ateca FR, în esenţă, este o interpretare sportivă mai mult cosmetică, precum este şi Sportline pentru Skoda Kodiaq.
Aceasta se deosebeşte printr-un exterior agresiv, condimentat de aripile, şi elementele din partea de jos vopsite în culoare caroseriei, plase pentru prizele de aer cu un design diferit, conturul geamurilor laterale şi suporturile pentru portbagajul de acoperiş vopsite în culoarea neagră lucioasă, inserţii gri pe praguri şi jante cu un design special de
19 inch „încălţate” în cauciucuri cu dimensiunea 245/40R19. Dinamismul modelului este fortificat şi de logourile „FR” amplasate pe calandru şi hayon,
dar, în special, de spoilerul alungit de pe acoperiş, căruia i se alătură spoilerele verticale, amplasate la extremităţile lunetei.
Odată deschise uşile din faţă, se vor observa inserţiile din aluminiu de pe praguri cu logoul „FR” pe ele, logoul regăsindu-se şi pe volanul sportiv căptuşit în piele. Scaunele sport sunt standard şi vin căptuşite în Alcantara sau piele, fiind accentuate de cusăturile de culoare roşie, iar pedalele sunt realizate din aluminiu. Agilitatea şi precizia este asigurată de şasiul activ DCC şi direcţia progresivă.
Noul SEAT Ateca FR poate fi comandat în combinaţie cu noul benzinar 2.0 TSI (190 CP) şi propulsorul diesel 2.0 TDI (150 sau 190 CP). Cel mai potent benzinar va fi oferit şi pe versiunile obişnuite Ateca, iar în viitor, spaniolii vor crea o versiune ultra dinamică de aproximativ 300 CP, care cel mai probabil se va numi Ateca Cupra.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,669
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!