Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noua Honda Civic Si (Video)

7 Aprilie 2017 - 11:13
Denis Godorozea
Premieră: Noua Honda Civic Si (Video)
După dezvăluirea prototipului Civic Si Prototype, cei de la Honda au lansat versiunea de producție Civic Si în caroserie coupe și sedan pentru piața nord-americană. Noile Honda Civic Si vor debuta în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York. Pentru prima dată în istorie Civic Si va fi disponibil cu propulsor turboaspirat.

Unitatea turboaspirată de 1.5 litri cu injecție directă dezvoltă 208 CP precum și unitatea aspirată natural de 2.4 litri a predecesorului, dar puterea maximă este atinsă cu 1,300 rpm mai jos, în timp ce cuplul maxim a crescut la 260 Nm (+24 Nm) și este menținut de la 2,300 rpm pe o plajă de 70% a turațiilor.

Propulsorul este cuplat la transmisie manuală în 6 trepte cu curse scurte. Fiind semnificativ mai ușoară față de predecesor, noua Honda Civic Si promite să fie mai dinamică. Pentru o manevrabilitate precisă, noul Civic Si dispune de o suspensie sport cu arcuri mai rigide (cu 30% pe axul față și cu 60% pe axul spate) și amortizoare adaptive (Normal sau Sport), bucșe mai rigide, brațe ale suspensiei mai rigide preluate de la Civic Type R, sistem de frânare mai performant și jante de 18 inch încălțate în cauciucuri de performanță cu dimensiunea 235/40 R18. Odată cu ajustarea amortizoarelor se schimbă acuitatea direcției și reacțiile la apăsarea pedalei acceleratorului.

La exterior noua Honda Civic Si se deosebește doar prin jantele de 18 inch, logourile Si de pe calandru și hayon, spoilerul spate, care este un pic mai agresiv pe Civic Si Coupe și finala poligonală a sistemului de evacuare amplasată pe centru. La interior se regăsesc inserțiile ce imită fibra de carbon, scaunele sport, cusăturile contrastante de culoare roșie, levierul cutiei de viteze realizat din aluminiu și pedale din aluminiu.

Prețul noii Honda Civic Si va porni de la aproximativ 25,000 de dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter