Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Şase tineri. Trei break-uri BMW 520i E34 Touring. Un raliu şi premiul cel mare – o cămilă! (Video)

10 Aprilie 2017 - 16:40
Denis Godorozea
Şase tineri. Trei break-uri BMW 520i E34 Touring. Un raliu şi premiul cel mare – o cămilă! (Video)
Vă mai aduceţi aminte de echipa “The Madcaps”, care a participat la raliul Allgau – Orient 2016 cu trei break-uri Mercedes-Benz S124? Uite că în acest an o altă echipă numită “5ever” formatădin şase tineri, vor concura în raliul Allgau – Orient 2017 la bordul a trei break-uri bavareze – BMW 520i E34 Touring! Echipa primeşte suport şi sfaturi din partea diviziei BMW Group Classic, la procurarea şi prepararea maşinilor pentru competiţie.

Competiţia în sine este extrem de captivantă. În aceasta poţi participa doar cu automobile nu mai noi de 20 de ani preţul cărora nu este mai mare de 1,111 de euro! Traseul de 6,666 km care culminează în Amman, Iordania, este special şi prin faptul că nu este permisă utilizarea magistralelor, sistemelor de navigaţie moderne (doar hărţile din hârtie), precum şi a hotelurilor - membrii echipelor trebuie să doarmă în maşini sau corturi!

La sfârşitul competiţiei toate automobilele participante sunt vândute, iar banii de pe vânzarea acestora sunt repartizaţi pentru diverse proiecte de caritate locale. Câştigătorii raliului vor primi marele premiu – o cămilă adevărată! Anul acesta raliul va traversa mai multe ţări, printre care Turcia şi Israelul.

La moment echipa a procurat doar două exemplare BMW 520i E34 Touring unul pre-facelift şi altul după facelift, având la dispoziţie mai puţin de o lună de zile până la startul raliului, care va avea loc pe 7 mai 2017. Potrivit bavarezilor BMW Seria 5 E34 Touring, este un model excepţional, iar motoarele în 6 cilindri pot depăşi confortabil peste 300,000 de kilometri.

Seria 5 E34 Touring a fost al doilea break bavarez din istoria BMW, după Seria 3 E30 Touring, oferind performanţe şi spaţiu generos la bord.

Cele mai populare break-uri Seria 5 E34 Touring au fost motorizările 525 tds Touring, după care urma şi versiunea 520i Touring, pe care au şi ales-o echipa „5ever”. Să le urăm succes!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter