Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tesla va lansa un SUV, decapotabilă, pick-up și un camion electric!

14 Aprilie 2017 - 12:31
Denis Godorozea
Tesla va lansa un SUV, decapotabilă, pick-up și un camion electric!
Deși nici nu au început livrările celui mai așteptat produs, Model 3, care va fi dezvăluit în versiune finală în luna iulie anul curent, cei de la Tesla anunță noi modele pentru următorii ani. Printre acestea un viitor SUV mai compact decât Model X, care se va numi Model Y. Potrivit lui Elon Musk, acesta este pe primul loc ca prioritate după Model 3, fiind un model, care ar putea genera vânzări anuale între 500,000 și 1 milion de unități. Viitorul Model Y va fi construit pe platforma Teslei Model 3 și va concura cu Porsche Macan, BMW X4 și Mercedes-Benz GLC Coupe. Lansarea Teslei Model Y este preconizată pe anul 2019. În decurs de 2 ani va avea loc și lansarea celei de-a doua generații Tesla Roadster, care nu va fi creată pe platforma lui Lotus Elise, precum prima generație, dar, cel mai probabil, va utiliza platforma Teslei Model S. Elon Musk a menționat că viitoarea Tesla Roadster va fi de fapt o decapotabilă și nu un roadster, astfel, aceasta ar putea avea patru locuri și un acoperiș pliabil acționat electric. La momentul lansării, viitoarea Tesla Roadster va fi cea mai dinamică Tesla din istorie – se așteaptă o accelerație de sub 2.5 secunde până la 60 mile pe oră (96 km/h).

O altă noutate este un Tesla pick-up, care, de asemenea, va fi lansat în decurs de doi ani (peste 18-24 de luni). Având în vedere popularitatea pick-up-urilor în SUA, modelul celor de la Tesla ar putea avea succes enorm, atuurile principale fiind cuplul enorm, disponibil instant și capacitățile de tractare sporite.

Ultima noutate și cea mai intrigantă, este lansarea unui camion pur electric, care va fi dezvăluit deja în septembrie 2017! Conform lui Elon Musk, camionul electric este la un cu totul alt nivel față de camioanele convenționale, oferind o reducere substanțială a costurilor la transportarea mărfurilor, fiind mai sigur și mai ușor de operat. Viitoarele vehicule electrice al celor de la Tesla sunt reprezentate în imagini virtuale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter