Ucraina: Atentat de jaf de camion în stil Fast and Furious! Infractorii au primit ce au meritat! (Video)
3 Aprilie 2017, 14:15
Cu toții am privit prima parte The Fast and The Furious, iar cele mai memorabile momente care ni s-au întipărit în minte au fost cursele ilegale cu mașini tunate, dar și celebrele jafuri de camioane, pe care le făcea gașca lui Dominic Toretto. Uite că jafurile de acest tip se întâmplă și în viața reală.

Un asemenea caz a avut loc relativ recent în Ucraina. Jaful, sau cel puțin, tentativa de jaf, a fost surprinsă de camera instalată pe remorca camionului. În imagini se observă cum din partea din spate a camionului se apropie un Mercedes-Benz E-Class W210 (după facelift, având în vedere
forma calandrului). La scurt timp apare și un infractor care urcă pe capota E-Class-ului și încearcă să deschidă remorca, în timp ce ambele vehicule rulează pe magistrala Kiev-Kovel în plină viteză! Ăștia chiar au privit prea mult The Fast and The Furious! Reușind doar să ridice elementul protector de pe ușa remorcii, infractorul nu a intuit ce va urma după! Se pare că conducătorul camionului fie că a observat, fie că a monitorizat într-un fel sau altul (imagini video de la interior sau semnal de alertă când cineva încearcă să deschidă ușile remorcii), tentativa de jaf și a frânat brusc! E-Class-ul a lovit
remorca pierzându-și numărul de înmatriculare, iar infractorul a zburat… cine știe unde! Studiind imaginile, putem intui că infractorul ar fi fost securizat și nu ar fi căzut pe carosabil sub roțile E-Class-ului.

În fine, infractorii au primit ce au meritat, iar conducătorul camionului a devenit erou, cel puțin, pentru majoritatea internauților care au vizualizat filmulețul.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,742
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!