Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

VIDEO: „Ursul” Skoda Kodiaq, printre urşii de la Grădina Zoologică din Chişinău

13 Aprilie 2017 - 17:03
Ilie Toma
VIDEO: „Ursul” Skoda Kodiaq, printre urşii de la Grădina Zoologică din Chişinău
După ce ne-a amuzat pe toţi cu schimbarea denumirii capitalei din Chişinău în Qhişinău sub forma unei glume inspirate de 1 aprilie, Skoda Moldova a avut şi ideea ingenioasă de a poposi la grădina zoologică pentru a-şi prezenta noul „urs”, adică SUV-ul cu nume de urs, adică marele KODIAQ. Şi dacă Moldova a văzut destul de multe prezentări de modele în showroom-uri lucioase, atunci o prezentare de maşină la ZOO s-a întâmplat pentru prima dată! Iar această abordare originală a fost apreciată mai ales de copii şi părinţi, care au avut astfel ocazia şi să cunoască noul SUV ceh pe viu, dar şi să facă un tur complet şi gratuit al Grădinii Zoologice din Chişinău.

Iar Kodiaq, SUV-ul cu nume de urs, se pare că s-a simţit foarte bine printre urşii de aici. Şi pentru a se împrieteni şi mai mult cu copiii, acesta i-a fericit cu câte un urs de pluş cu numele KODI!

Vă ziceam noi cu puţin timp în urmă că Skoda reuşeşte o performanţă extraordinară în atragerea de familii tinere cu copii în rândurile cumpărătorilor săi, iar asemenea lansări admirabile, prin abordare şi implementare, n-au decât să-i fortifice această atractivitate în faţa tinerilor familii, pentru că noi zicem că cei de la Skoda, şi implicit Skoda Moldova, o merită!

Iar dacă aţi lipsit cumva de la ZOO, redacţia noastră a realizat şi un filmuleţ, pentru a vă reda şi mai bine atmosfera specială de acolo!

Vedeţi VIDEO mai jos!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (29 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter