Viitorul Audi Q8 este testat pe Nurburgring! (Video)
10 Aprilie 2017, 10:32
Cei de la Audi testează viitorul Q8 pe circuitul Nurburgring Nordschleife. Din imaginile foto şi video, chiar şi prin camuflaj putem vedea că viitorul Audi Q8 va fi aproape identic conceptelor Q8 Concept şi Q8 Sport Concept, dezvăluite la Saloanele Auto de la Detroit şi Geneva.
Astfel, viitorul Audi Q8 va bucura cu acelaşi design musculos şi dinamic, dar şi cu o siluetă diferită de SUV Coupe, decât cea a concurenţilor
– BMW X6 sau Mercedes-Benz GLE Coupe. Comparativ cu conceptele, modelul de producţie nu va avea incizii de aer sub blocurile faţă şi la
extremităţile posteriorului, în timp ce pe uşi vor apărea mânere convenţionale, dar şi oglinzile mai generoase.
Fiind construit pe platforma MLB comună cu Audi Q7, viitorul Q8 va fi mai scurt, mai scund, dar mai lat, în timp ce ampatamentul ar putea fi identic. Gama propulsoarelor va fi similară lui Q7, cu excepţia motorizărilor incipiente. Viitorul Q8 ar putea primi şi o unitate V8 Biturbo de 4.0 litri, care va propulsa versiunea de top RS Q8.
Nu este exclusă nici versiunea hibridă, dar şi versiunea SQ8 cu dieselul 4.0 TDI V8, care dezvoltă 435 CP și 900 Nm pe Audi SQ7.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,249
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!