Acest Bentley Bentayga Falconry by Mulliner este creat pentru vânătorii cu șoimi (Video)
18 Mai 2017, 19:47
După ce au satisfăcut cerințele pescarilor cu Bentayga Fly Fishing By Mulliner, cei de la Bentley au creat SUV-ul perfect, pentru vânătorii cu șoimi. Numit Bentley Bentayga Falconry by Mulliner, exemplarul este
creat manual de către specialiștii diviziei exclusiviste Mulliner, iar rezultatul este unul de-a dreptul
incredibil! La exterior SUV-ul de lux britanic nu se deosebește cu nimic de un exemplar obișnuit, toate bunătățile regăsindu-se la interior.
În primul rând, te cucerește opera de artă realizată pe inserția bordului din fața pasagerului.
Incrustația excepțională pe care este reprezentat un șoim în zbor pe fundalul dunelor de nisip, este realizată din 430 de piese individuale din lemn!
Și mai interesantă este țesătura din plută naturală, extrem de durabilă,
cu care sunt căptușite mai multe elemente, precum locul unde staționează șoimul, amplasat pe cotiera dintre scaunele față.
Același material este utilizat la căptușirea lădițelor amplasate în portbagaj, în care se regăsesc toate atributele necesare pentru un vânător cu șoimi, printre care mănușile din piele, binocluri, ba chiar și un dispozitiv GPS pentru urmărirea păsărilor!


În lădița mai mică se păstrează băuturile răcoritoare și ștergarele pentru față. Tradițional, totul este executat la cel mai înalt nivel, cu o atenție deosebită la detalii.
Cei de la Bentley nu anunță cât ar costa toate aceste opțiuni marca Mulliner pentru pasionații vânătoarei cu șoimi, care este considerată drept sportul regilor în Orientul Mijlociu. Nu au ezitat însă, să ne comunice prețul unui șoim potrivit pentru acest sport, care poate ajunge la un milion de dolari!
Astfel, pentru vânătorii cu șoimi, un Bentley Bentayga Falconry by Mulliner rămâne a fi doar un “simplu” accesoriu, comparativ cu prețul uni șoim…
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,903
GALERIE FOTO (33 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!