Moldova Pick-up Maraton: astăzi cele 3 pick-up-uri urmează să ajungă în Moldova!
5 Mai 2017, 09:05
Ceea ce nu s-a mai întâmplat vreodată este pe cale să se întâmple și prinde tot mai mult contur!

Primul proiect transfrontalier din presa auto din Moldova și România - organizat de PiataAuto.md în
parteneriat cu Automatket.ro - mai are doar câteva zile până a-și lua startul oficial, iar astăzi noi, aventurierii PiataAuto.md, mergem în România pentru ca, împreună cu partenerii noștri de la Automarket, să conducem cele 3 modele de pick-up-uri spre Chișinău.
În cel mai dur maraton de până acum vor participa trei cele mai dure și mai interesante pick-up-uri ale momentului, în motorizări și interpretări de top: Ford Ranger Wildtrack 3.2 Diesel, Nissan Navara 2.3 Diesel și Toyota Hilux 2.4 D-4D.
Iar odată ce vor trece hotarul în Republica Moldova, le așteaptă un traseu de peste 1,500 km prin cele mai spectaculoase locuri ale geografiei Moldovei. Din fericire, aceste vehicule
neînfricate ne vor permite să cutezăm de multe ori s-o luăm direct pe scurtături, acolo unde nici măcar drumuri nu mai prea există!
Va fi o mare, mare aventură! Și dacă în cele două maratoane cu SUV-uri din 2016 cititorii ne întrebau în repetate rânduri de ce n-am inclus și Transnistria în traseul nostru, atunci noul PICK-UP MARATON își propune să facă acest pas și să treacă și Nistrul, descoperind și oamenii, și locurile frumoase de pe malul stâng al Nistrului!

Iar surprizele nu se termină aici! Stați foarte aproape, va fi o mega-avalanșă de lucruri mărețe și admirabile!
PiataAuto.mdIlie Toma
1
3,304
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!