Noul Mercedes-AMG GT3 Edition 50 vine „la pachet” cu un ceas de mână exclusivist!
30 Mai 2017, 11:48
Pentru a celebra 50 de ani de istorie AMG, cei de la Mercedes-AMG lansează o ediţie limitată pentru maşina de curse Mercedes-AMG GT3!
Ediţie limitată pentru o maşină de curse? Ceva nou! Doar 5 exemplare jubiliare Mercedes-AMG GT3 Edition 50
vor fi produse pentru iubitorii de curse şi colecţionari (mai degrabă pentru cei din urmă).
Dezvăluit în cadrul
cursei de 24 de ore de la
Nurburgring
, noul Mercedes-AMG
GT3 Edition 50 se deosebeşte prin culoarea mată „Real Black”, inscripţiile speciale „50 YEARS OF DRIVING PERFORMANCE” şi „50 YEARS AMG” pe uşi şi, respectiv, capotă, inscripţia „AMG” pe eleron şi elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon mată expusă la vedere.
Sub capota lui Mercedes-AMG GT3 Edition 50 se ascunde acelaşi V8 aspirat natural de 6.2 litri, care a migrat de la predecesorul său, SLS AMG GT3.
Pe versiunea Edition 50 însă, propulsorul a fost lipsit de restrictorul de admisie şi dotat cu un sistem de evacuare de performanţă, astfel, acesta ar trebui să dezvolte mai multă putere, deşi germanii au evitat să anunţe cifre exacte.
La interior maşina de curse dispune de câteva detalii exclusiviste, printre care culoarea „Real Black” aplicată pe cuşca de protecţie şi podea şi elementele de la interior realizate din fibră de carbon mată.
Ambianţa de curse de la interior este completată de centurile de siguranţă în 6 puncte cu inscripţia argintie „50 YEARS OF DRIVING PERFORMANCE”, inscripţia „AMG” pe praguri şi plăcuţa de pe consola centrală cu inscripţia „Edition 50 - 1 of 5”.
Mai mult decât atât, proprietarii vor primi o husă pentru maşină, pe care va fi inscripţionat „50 YEARS OF DRIVING PERFORMANCE”, dar şi un ceas exclusivist Ingenieur Chronograph Sport Edition "50th Anniversary of Mercedes AMG", realizat în stilul acestei maşini de curse.





Cele cinci exemplare Mercedes-AMG GT3 Edition 50 vor fi înmânate proprietarilor direct la sediul AMG în Affalterbach, iar la dorinţă, aceştia vor putea primi un curs personal de pilotare a vehiculului pe un circuit de curse. Totuşi, se pare, că aceste cinci exemplare nu vor vedea circuitele de curse şi vor hiberna în colecţii private…
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,431
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!