Noul Renault Megane R.S. a făcut câteva ture pe circuitul de la Monaco (Video)
26 Mai 2017, 16:32
Deşi cei de la Renault au promis să dezvăluie noul Megane R.S. astăzi, 26 mai 2017, în cadrul unui eveniment
dedicat aniversării de 40 de ani de la implicarea Renault în Formula 1, fanii evenimentului au fost dezamăgiţi! Nimeni nu a putut vedea maşina dezgolită, ci doar un prototip camuflat!
Noul Renault Megane R.S. va putea fi văzut doar în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc pe 12 septembrie…
În schimb, exemplarul cu o camuflare galben/neagră condus de către pilotul de Formula 1, Nico Hülkenberg, a putut fi văzut în acţiune, pe celebrul circuit (în video de la minutul 12:15).
Mai mult decât atât, cei de la Renault au confirmat, că pe lângă transmisia manual în 6 trepte, Megane R.S. va fi disponibil şi cu transmisia robotizată cu dublu ambreiaj EDC. Ce propulsor va avea nu se cunoaşte, ar putea fi unitatea 2.0 turbo sau noul 1.8 tCe, debutat anterior pe Alpine A110, unde dezvoltă 252 CP. Puterea noului Megane R.S. va fi în jur de 300 CP.
Aşteptăm cu nerăbdare dezvăluirea noului Renault Megane R.S. şi un posibil record pentru automobilele cu tracţiune faţă pe circuitul Nurburgring Nordschleife, care acum aparţine noii Honda Civic Type R.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,372
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!