Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Start de vânzări pentru Renault Koleos în Moldova. Cât costă noul SUV francez?

19 Mai 2017 - 15:08
Denis Godorozea
Start de vânzări pentru Renault Koleos în Moldova. Cât costă noul SUV francez?
Importatorul oficial Renault în Moldova a anunţat startul vânzărilor noului SUV francez Renault Koleos. Cel mai generos SUV din gama producătorului francez poate fi comandat cu propulsor diesel Energy dCi 175 (175 CP), cuplat la transmisia automată X-Tronic.

Preţul de start pentru Renault Koleos în dotarea Life şi tracţiune faţă este de 26,500 de euro. În dotarea Zen şi cu tracţiunea integrală ALL MODE 4x4-i, preţul pentru Koleos este de 29,800 de euro. Cea mai bine dotată versiune Intens, care este echipată cu acelaşi propulsor Energy dCi 175, transmisia automată X-Tronic şi tracţiunea integrală ALL MODE 4x4-i, costă 33,400 de euro în Moldova.

Popularitatea SUV-urilor Renault în Europa este excepţională, fiind resimţită şi în Moldova. Modelul Kadjar a fost primit extrem de bine la noi în ţară, având adevărate recorduri de vânzări, ce au depăşit chiar şi aşteptările distribuitorului. Noul Renault Koleos tinde să repete succesul fratelui mai mic, Kadjar.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi salonul Renault Moldova situat pe adresa mun. Chişinău, str. Petricani, 17, apelaţi la numărul de telefon 022 205 888 sau accesaţi pagina oficială renault.md.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter