Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen dezvăluie cinci modele modificate de dragul entuziaştilor

22 Mai 2017 - 11:45
Denis Godorozea
Volkswagen dezvăluie cinci modele modificate de dragul entuziaştilor
Ani la rând cei de la Volkswagen au creat exemplare modificate pentru întrunirea Worthersee Tour, unde se adună adevăraţii entuziaşti Volkswagen. Pentru a capta atenţia entuziaştilor americani şi, probabil, de a le lua gândul de la „Dieselgate”, cei de la Volkswagen SUA au decis să creeze cinci exemplare modificate (toate cu propulsoare pe benzină), care au fost dezvăluite la evenimentul „SOWO: The European Experience” ce a avut loc în week-end-ul trecut pe Insula Hutchinson, Savannah, statul Georgia. Să le luăm pe rând, deci!

Beetle Post Concept

Nu este un model “de Post”, ci un exemplar inspirat de la campionul la BMX, Alise Post, care a montat două BMX-uri de la GW pe versiunea Beetle R-Line. Conceptul a mai primit jante Mr. Drama Queen de 19 inch, suspensie H&R Springs Street Performance Coil Over, culoare Habanero Orange ce contrastează cu partea de jos de culoare neagră şi inscripţia clasică “Volkswagen” pe lateral.

Jetta GLI Nardo Concept

Dinamismul modelului Jetta GLI este accentuat de culoarea gri Nardo Grey, preluată de la Audi, jante HRE FF01 Flow Form „încălţate” în cauciucuri de performanţă BFGoodrich G-FORCE COMP-2 A/S şi suspensie H&R Springs Street Performance Coil Over ce reduce garda la sol. Acest exemplar ne demonstrează cât de mult poate fi transformat un model de producţie, cu modificări relative simple.

Golf GTI RS Concept

Acest Golf GTI aparţine directorului de creaţie Vossen Wheels, Sam Dobbins, care l-a modificat considerabil. Fiind inspirat din Porsche 911 GT3 RS, acest Golf GTI RS Concept se deosebeşte printr-un kit aerodinamic japonez Rocket Bunny, care include şi aripile evazate ce adăpostesc jantele forjate Vossen Forged LC-106 de 19 inch.

Exteriorul este completat de portbagajul de acoperiş Thule, în timp ce interiorul primeşte volan sport, scaune de tip scoică şi o cuşcă de protecţie.

Golf R Heritage Concept

Acest Golf R este un alt exemplu de modificări discrete, care pot transforma în totalitate o maşină. Nu este nevoie de mai mult decât de un set de jante Vossen VWS-1, un set de arcuri H&R ce coboară garda la sol şi linii discrete, dar stilate, pe lateral, ce aduc aminte de steagul german, fiind completate de linii de culoare alba în partea de jos, inscripţia Vossen şi cifra clasică de pe uşa faţă.

Golf Alltrack Country Concept

Acest Golf Alltrack a fost transformat într-un automobil pentru adevăraţii aventurieri ce preferă escapadele la natură. Pentru a satisface preferinţele aventurierilor cu un stil activ de viaţă, exemplarul în cauză a primit o gardă la sol cu 51 mm mai mare, jante de 15 inch „încălţate” în cauciucuri destinate terenului accidentat BFGoodrich All-Terrain T/A KO2, un suport Thule T2 Pro XT pe care sunt securizate două biciclete Trek Stache 9.6, iluminare LED adiţională pe acoperiş, precum şi un cort de acoperiş, care odată închis are o formă similară unui portbagaj de acoperiş. Caroseria este condimentată de liniile topografice stilate, care-i conferă un plus de caracter. Deasupra cortului este amplasat un panou solar flexibil, care oferă energie suficientă pentru sistemul multimedia şi porturile USB adiţionale din portbagaj, unde se regăseşte şi un calculator Lenovo Yoga Home cu display tactil de 27 de inch.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (30 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter