Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Land Rover Defender are motor de Corvette şi costă 285,000 de dolari!

6 Iunie 2017 - 16:04
Denis Godorozea
Acest Land Rover Defender are motor de Corvette şi costă 285,000 de dolari!
Recent vă vorbeam despre cel mai demenţial land Rover Defender, numit Bowler Bulldog, care este destinat raliurilor şi vine echipat cu un V6 Supercharged de 440 CP preluat de la Jaguar F-TYPE. Eroul de astăzi este un alt Land Rover Defender, probabil, la fel de demenţial, care poate fi condus şi pe drumurile publice!

Numit „Project Viper”, acesta este creat de către americanii de la East Coast Defender, care se specializează în modificarea tot-terenului britanic.

Fiecare exemplar este creat după specificaţiile clientului, iar maşinile sunt cu adevărat unice anual fiind create doar câte 10 exemplare.

Exemplarul în cauză a fost comandat de către un doctor şi a costat 285,000 de dolari! Acesta a fost şi primul exemplar creat la comandă manual de către specialiştii noii divizii Ultimate Vehicle Concept, care poate face orice-şi doreşte clientul, atât timp cât bugetul nu este limitat. Lucrările au loc într-o zonă separată de celelalte proiecte.

Sub capota lui „Project Viper” se ascunde unitatea V8 LS3 de 6.2 litri şi 430 CP, care se regăseşte şi pe modele Chevrolet Corvette şi Camaro!

Propulsorul este cuplat la transmisia automată în 6 trepte. La exterrior acesta vine cu blocuri optice LED, jante de 20 de inch ADV.1 „încălţate” în cauciucuri de off-road Nitto Mud Grappler, cuşcă de protecţie exterioară, troliu WARN şi elemente de protecţie. Defender-ul vine şi cu o suspensie complet revizuită, gardă la sol sporită cu 50 mm, sistem de frânare Wilwood cu etriere în 6 pistoane pe axul faţă şi în 4 pistoane pe axul spate şi axe ranforsate KAM cu diferenţiale blocabile electronic.

Interiorul este modificat complet, aici regăsindu-se un volan Momo, scaune sport căptuşite în piele, ceasuri de bord realizate în stilul bombardierilor de război, încărcător prin inducţie pentru smartphone, sistem multimedia



Kenwood cu display tactil, camera retrovizoare, GPS, wifi şi conectivitate Apple Car Play/Android Auto. Merită aproape 300,000 de dolari acest vechi Defender, deşi şi este modernizat radical?!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (30 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter